MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

SYYSLOMAPAKETTI HIMOSLOMILLA

EDULLINEN SYYSLOMA HIMOKSELLA 11 - 14.10.2018

Tule nauttimaan raikkaista syyspäivistä luonnon läheisyyteen Himokselle! Himoksen patikointireitit ja lähistön luontokohteet kutsuvat nauttimaan ulkoilusta, tekemistä löytyy koko perheelle. Majoitu tunnelmallisesti mökissä tai hieman tasokkaammin huvilassa. Osassa huviloita on myös lomaan sopivasti luksusta tuova ulkoporeallas! Tutustu majoituskohteisiin Online-varaamossa ja valitse itsellesi sopivin majoitusvaihtoehto. 

Majoitus mökissä alk. 267 € / to-su, tai huvilassa alk. 375 € / to-su.

Tutustu mökkeihin ja huviloihin tästä »


Majoitushintaan sisältyy 
11-14.10.2018:

  • Savusauna perjantaina klo 18-21. Sekasauna, uimapuvut päällä. Oma pyyhe mukaan, laudeliinat löytyvät saunalta. Savusaunan pihassa on ulkogrillikatos, jossa voi paistaa omat makkarat. Pukuhuonetilat rajalliset, joten rennosti yhteisesti tuvassa ja ulkonakin pukeutumistilaa. Savusauna on järven rannalla eli mahdollisuus pulahtaa myös uimaan.
  • Lapsille nikkarointipaja, jossa valmistetaan kotiin viemisiksi naulakko. Lisäksi lapsille on tarjolla askarteluparkki. Avoinna lauantaina klo 13-15. Pyydetään ilmoittamaan osallistumisesta majoitusvarauksen yhteydessä tai viimeistään perjantaina vastaanottoon tullessa, jotta osaamme varautua riittävällä määrällä tarvikkeita.

Muuta tekemistä Himoksella ja lähiympäristössä:

  • Jämsän keskusta on vain 7 km päässä Himoksesta. Keskustassa sijaitsee Pumptrack-rata, hyvät ostosmahdollisuudet mm. suuri Pajalan kenkäkauppa sekä upea sisustus- ja vaateliike Witikkalan Kartano sekä kuuluisa ja persoonallinen farkku- ja vaateliike Vehkala. Keskustan tuntumassa sijaitsee myös Lamminsuon Frisbeegolf-rata.
  • Himoksella on useita patikointireittejä, joissa on nuotiopaikka matkan varrella. Reitit ovat hyvin merkittyjä, mutta halutessasi saat kartan mukaasi Himos Center vastaanotosta.
  • Polkupyörävuokraus - vuokraa polkupyörät Himos Center vastaanotosta ja lähde tutustumaan lähialueisiin.
  • Lähialueen luontokohteet - Jämsästä löytyy ainutlaatuisia ja huikeita luontokohteita, esim. mahtava Juveninkosken vesiputous. Lue lisää luontokohteista »
  • Himos Center vastaanotosta voit myös lainata tai vuokrata kirjoja ja erilaisia pelejä.