MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

PATIKOINTI HIMOKSELLA

Päiväretkelle luonnonhelmaan

Himoksen vaihtelevissa maastoissa ja upeissa maisemissa risteilee useita merkittyjä patikointipolkuja. Reitit ovat 3-12 km pitkiä, ne sopivat erinomaisesti 2-3 tunnin päiväretkiksi ja niitä voi helposti yhdistää oman tarpeen ja taitotason mukaan.

HIMOKSEN PATIKOINTIREITIT

Himoshuipunreitti 6 km
Huipun eräpolku 4 km
Paljakka 4,4 km
Sammalsuonreitti 3,3 km
Kivilaavunreitti (osin merkkaamaton) 12 km
Kolmen huipun reitti 8 km

Katso reitit kartalla »

Karttoja omatoimiseen retkeilyyn Himoksen alueella on saatavissa Himos Centerin vastaanotosta.

Järjestämme myös elämyksellisiä luonto- ja patikointiretkiä oppaan kanssa yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kysy lisää näistä sekä muista Jämsän alueen luontonähtävyyksistä!

Lisätietoja puhelimitse myyntipalvelustamme
Puh. 020 711 9200


Lisää reittejä löytyy Jämsästä ja upeasta Isojärven kansallispuistosta, joka sijaitsee monipuolisine reitteineen 40 minuutin ajomatkan päässä Himoksesta. Lue lisää täältä »

Pyöräreitit ja kanootinvuokraus

Nauti Himosvuoren maisemista ja vaihtelevasta maastosta pyöräillen. Voit tuoda oman pyöräsi tai vuokrata sen paikanpäältä. Himoksen läheisyydessä paljon upeita maisemia joista valita oma pyöräilyreittinsä. Halutessaan voi pyöräillä vaikkapa Jämsään kahville tai pidempää pyörälenkkiä etsiessä käydä Hirvikartanolla n. 9 km päässä.

Pohjoinen pyöräilyreittikartta »

Pyöräilykartta Himos-Jämsänniemi »

Vuokraushinnaston löydät täältä »

Metsäkylpy

Metsäkylpy on aito suomalainen kokemus, jossa liikutaan oppaan kanssa jalkaisin luontoa kunnioittaen, kuunnellen, haistellen ja maistellen. Metsäretken jälkeen ohjelma jatkuu saunomalla suomalaisessa kodissa tai kesämökillä.
Lue lisää metsäkylvystä täällä »