MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

TAPAHTUMAT HIMOS PARKISSA

Himos Park voittajaksi Evento Awards -gaalan kategoriassa paras iso tapahtumapaikka!

Yleisöäänestyksessä ja tuomariston arvioinneissa menestynyt Himos Park voitti huhtikuisessa Evento Awards -gaalassa merkittävän palkinnon. Lue koko tiedote täältä »

Himos Park taittuu moneksi

Himos Parkissa järjestät isot ja pienet tapahtumat yhdistysten ja yritysten tarpeisiin – alue palveluineen tarjoaa mainiot puitteet niin kesäpäiville, kokouksille, minimessuille kuin tyky-päiville sekä monille muille tapahtumille. HimosLomat on ammattitaitoinen ohjelmajärjestäjä, jonka avulla suunnittelet ja toteutat tapahtuman sujuvasti. Me vuokraamme myös esiintymislavat, teltat, bajamajat, aidat ja muun tapahtumavälineistön.

Järjestä tapahtumasi Himos Parkissa

Himos Park on erilaisia tapahtumia varten rakennettu monipuolinen, lähes rajattomasti mahdollisuuksia tarjoava tapahtumakenttä.

 
Himos Parkin alueella on kolme asfaltoitua kenttää:

  • Rantakenttä 3000
  • Festivaalikenttä 8000
  • Etukenttä 375
  • Areena kenttä 1600

Katso tästä kuva kenttien sijainnista »

Samassa pihapiirissä sijaitsevat myös Kokouskeskus Koulun useat kokoustilat, Himos Areena 1150 hengelle sekä erilaisia ravintoloita. Alueella on yli 100 vesivessaa.

Parkin alueelta löytyy myös 3500 asiakaspaikan Terassi Riemu -ravintola, jonka käyttömahdollisuuksista vain mielikuvitus on rajana. Anniskelupaikkoja Riemussa on 1650.


Terassi Riemu

Terassi Riemu on näyttävä kokonaisuus keskellä Himos Parkia. Terassi Riemun mahdollisuudet ovat monipuoliset eri kokoisille ryhmille. Terassilta on upea näkyvyys festivaali- ja rantakentälle. Iloiset värit markiiseissa, kalusteissa ja jopa iltavalaistuksessa luovat hyvän tunnelman.

Terassi Riemussa on kolme kerrosta, jotka voit vuokrata käytttöösi kaikki kerralla tai vain osan kerroksista.

  • Vip-kerros, yläterassi
  • 1. kerros, alaterassi
  • Katutaso
  • WC-tilat

VIP-KERROS

VIP-kerroksessa on 1200 asiakaspaikkaa ja 450 anniskelupaikkaa. Kerroksessa on myös kaksi baaritiskiä. Kerrokseen on kulku rappusia pitkin.

1. KERROS

2280 asiakaspaikkaa ja 1200 anniskelupaikkaa. 1. kerros on helposti rajattavissa, eli voit vuokrata kerroksesta vain osan käyttöösi. Keskellä kerrosta on 1 iso baaritiski kiinteänä. Sisäänkäynti on suunniteltu niin, että kerrokseen on mahdollista ajaa autolla. Myös kerroksen kantavuus on niin hyvä, että sinne on mahdollista tuoda n. 20 autoa. Kolmasosa 1. kerroksesta on katettua tilaa ja loput on suojattu markiisein.

KATUTASO

Katoksen alle mahtu 500-1500 asiakasta. Katoksen koko on n. 800m² ja siinä on korokeosa, jota voi hyödyntää vaikkapa bändin esiintymistilana tms. Katutaso on kalustettu kuormalavoista tehdyillä pöytä-penkkitasoilla. Betonilaatan osalle on mahdollista tehdä 350m² alue vaikkapa pimennysmuovilla biletysalueeksi tai screeninäkyvyyden parantamiseen.

WC-TILAT

Wc-tiloissa on 42 kpl naistenvessoja sekä 14 kpl miestenvessoja ja 40 kpl pisuaareja. Lisäksi siellä on inva-wc ja suihkutilat miehille ja naisille, joissa kummassakin 2 kpl suihkuja ja wc-tiloja.

Himos Park
Terassi Riemu

Tapahtumateltta

Tapahtumateltta on monipuolinen, pohjoismaiden suurin tapahtumateltta, johon mahtuu 7000 henkilöä. Teltta on koko kesäkauden nostettuna Himos Parkissa; toukokuusta lokakuun alkuun tapahtumien mukaan. Pysyvä esiintymislava teltassa on yleensä kesäkuusta elokuuhun.

Teltasta voidaan tarpeiden ja sääolosuhteiden mukaan nostaa reuna- ja päätyseinät pois, ja koska kesäaikana on myös kylmiä ilmoja, pystytään tapahtumateltan lämpötila varmistamaan lämmityslaitteilla.

Teltassa voi järjestää kokouksia yli 3000 hengelle, illallisia 1300 hengelle, minimessuja ja erilaisia tapahtumia. Esimerkiksi kesällä 2015 teltta toimi triahtlon-kilpailujen eri lajien vaihtoalueena. Teltta muuttuu moneksi, sillä illalla valaistuksella saadaan aikaan hienoja efektejä. Tapahtumateltta on käytössä toukokuu – lokakuun alku. Teltta saadaan syksyllä lämmitettyä 22 asteeseen vaikka pihalla menisi lämpötila nollaan.

Teltta on 22 metriä korkea, 70 metriä pitkä ja 40 metriä leveä, ja se sijaitsee asfaltoidulla
3000 m2 kentällä. Teltan pinta-ala on 2800 m2.

Ota meihin yhteyttä ja kerro minkälaisen tapahtuman haluaisit järjestää, niin tehdään siitä yhdessä jättimenestys!
 

HimosLomat / Puh. 020 711 9200 / himoslomat@himoslomat.fi

Himos Park
Himos Park
Himos Park