MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

YLLÄTYSOHJELMIA HIMOKSELLA


POLIISIRATSIA

Tee Himoksella yllätys! Kaksi poliisia keskeyttää juhlasi. Tullin pyynnöstä tarkastetaan onko juhlajuomat tulleet omaan käyttöön tai tuodaan ylinopeussakkoja yms.Kostaapelin nähtyä vielä yleisön joukossa “vanhoja tuttujaan” nousee nauru ja tunnelma kattoon. Monipuolisessa ohjelmapaketissa on keski-ikäiselle yleisölle sopivat stand up-jutut, hauskat musiikkiparodiat ja huippu hyvin tehty imitointiosuus, jossa juhlaasi tulevat myös tutut julkkikset ja presidentit,Sauli,Tarja sekä Putin. Shown kesto 35-45 min ja taputtamalla saa lisää. Sopii erityisen hyvin  yritysjuhliin tai syntymäpäiville joihin halutaan jotain uutta. Takuu hauskaa. Katso asiakaspalaute tästä ohjelmasta www.koomikkomyynti.fi

Hinta ma-to 1300e, pe-la 1500 e, sis. kaikki kulut. Pikkujoulukautena hintaan lisätään 15 %.


STAND UP -KOKIT
Stand Up -Kokit on monipuolinen ja vauhdikas naurupaketti. Täynnä tiivistä stand up- ja vitsitykitystä. Yleisö napataan musiikkiin mukaan kun tutut biisit on sanoitettu uusiksi. Eikä tässä vielä kaikki. Vaikka kaikki nauraa jo ihan kippurassa, tulee yllätys vielä kerran. Paikalle saapuvat julkkikset, ja presidentit, Sauli, Tarja ja Putin, ja show huipentuu loistavaan imitointiin. Kesto 45-50 minuuttia, ja taputtamalla saa bonukset päälle. Juontaminen, juhlien seremoniamestarin työt ja tuote-esittelyt onnistuvat kokeiltamme myös hauskasti ja monipuolisesti. Vuonna 2016 he toteuttivat mm. valtakunnalliselle ruokatukkuketjulle suuret kaupungit kattaneen asiakaskiertueen.

Tekijät: Vesa Ruuska ja Tapani Puranen.

Esityksen kesto noin 30 – 45 min.

Hinta ma-to 1300e, pe-la 1500e. Pikkujoulukautena hintaan lisätään 15 %.


JUOPPO TARJOILIJA ON MESTARIHUIJARI 

Juoppo tarjoilija on aluksi aivan kunnossa, kunnes hän tarjoilun lomassa juopuu entistä enemmän ja tulee lopulta ”umpikänniin”. Yleisön pyytäessä juopon tarjoilijan poistamista kaikki paljastuu. Tämän jälkeen alkaa kunnon show. 

Hinta ma-to 1300 e, pe-la 1500 e, sis. kaikki kulut. Pikkujoulukautena hintaan lisätään 15 %.


STAND UP KOOMIKKO JAAKKO

Jaakko on hauska ja omaperäinen koomikko. Hän voitti Pohjoismaiden suurimman stand up -festivaalin Tomaatteja, Tomaatteja! Kong show'n vuonna 2013. Eikä ihme,mies osaa naurattamisen. Yleisö on aluksi hämillään kun lavalle astelee eksyneeltä maalaiselta vaikuttava mies.Kun suu aukeaa nauru räjähtää kattoon. Takuuhauska kaveri joka osaa ottaa yleisönsä.

Hinta ma-to 550 e, pe-la 750e, sis. kaikki kulut.


Tiedustelut info@viptuotanto.fi
Pikapalvelu klo 9-19, puh: 0400 644565