MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

OHEISOHJELMAT

Esiintyjiä ja oheisohjelmaa kokouksiin ja tapahtumiin

Astetta virikkeellisempänä kohtaamispaikkana haluamme tarjota teille muutakin kuin pelkät tilat ja tarjoilut. Tiedustele myyntipalvelumme kautta tarjouspyyntösi yhteydessä myös mahdollisuudesta oheisohjelmiin.
Ota yhteyttä: puh. 020 711 9222 tai himoslomat@himoslomat.fi

Kokouksen yhteydessä HimosLomilla voit hyödyntää myös monipuolista joukkueille suunniteltua aktiviteettivalikoimaamme. Yllätä kokousvieraasi oheisohjelmalla!

Leikkimielistä kisailua

HIRVISAFARI

Hirvisafarissa ajetaan Hirvikartanolle (n. 8km), jossa tutustutaan hirviin ja kuullaan tarinoita hirvistä. Vanhassa kartanon tuvassa nautitaan kahvit ja kartanon piirasta. Enne matkaan lähtöä ajo-opastus tieliikennemönkijöiden käyttöön.
Kesto noin 2,5 tuntia
Hinta 95 €/hlö, 75 €/hlö (kun kaksi hlöä/mönkijä)

AVANTOSEIKKAILU

Pelastautumispuvut päällä kellutaan ja kisaillaan hyisessä vedessä. Vain talvella, maksimi 15 henkilöä kerrallaan. Ohjelmaan osallistuminen päihteiden ja alkoholin vaikutuksen alaisena kielletty. Opas voi kieltää keskeyttää/peruuttaa ohjelmapalvelun tarvittaessa.

Kesto 1 - 1,5 h.
Hinta
6 - 20 hlön ryhmä 28 € / hlö, 21 - 50 hlöä 22 € / hlö.

HIMOS BATTLE

Koko ryhmän hauskuutta, testaa taitosi Bungee Runissa, sumopainissa tai jättinyrkkeilyssä!
Voit valita yhden tai useamman kisalajin ryhmän koon ja tarpeen mukaan.

Lähtömaksu 70 €/laji.
6 - 20 henkilön ryhmä 7 €/hlö, 21 - 50 henkilön ryhmä 5 €/hlö.

Tutustu joukkuekilpailulajeihin »

Bungee Run

KIIPEILYSEINÄ

Jalka- ja sormivoimia, ketteryyttä ja hiukan uhkarohkeuttakin tarvitaan kiipeilyseinän valloittajilta!

Oppaiden tekniikkaohjauksen jälkeen kiipeää jokainen vuorollaan turvavaljaat päällä noin 10 m korkean kiipeilyseinän ylös. Laskeutuminen köyden avulla oppaan ohjeiden mukaan.

Perusmaksu 60 € + 6 - 20 hlön ryhmä 7 € / hlö, 21 - 50 hlöä 5 € / hlö.

Kiipeilyseinä

FASTSCOOP

Fastscoop on nopea ja strateginen syöttelypeli, jossa kaksi joukkuetta kisaa voitosta. Tämä vauhdikas laji toimii sekä talvella että kesällä!

Kesto 1 - 1,5 h.
Perusmaksu 60 € + 6 - 20 hlön ryhmä 7 € / hlö, 21 - 50 hlöä 5 € / hlö.

Rentoa yhdessä tekemistä

RAY:n Blackjack-pelikoulu

Pelikoulu Blackjack-pelipöydässä Himos Areenalla - Jokaiselle osallistujalle opetetaan pelin salat, pelataan muutaman kierroksen leikkimielinen turnaus, jonka päätteeksi kaikki osallistujat saavat pienen palkinnon. Pelikoulu järjestetään Areenan viihdeiltoina perjantaisin ja lauantaisin klo 21 – 22 ja se on kestoltaan 30 – 60 min pelaajamäärästä riippuen.
Pelikoulu on varattava vähintään kaksi viikkoa ennen toivottua ajankohtaa.
Hinta 28 € / hlö, sisältää pelikoulun, pientä naposteltavaa ja bilelipun Areenalle.

RAY:n Blackjack pelikoulu

Jahtisimulaattori

Realistisen tuntuisia virtuaaliammunta- ja metsästyselämyksiä. Erilaisia leikkimielisiä kilpailuja tai kokeilkaa vaikka savikiekkojen ammuntaa. Jahtisimulaattori sopii erinomaisesti kokeneelle metsästäjälle sekä ilman ampumakokemustakin pelaavalle.

Rivitanssia

Tilaa ryhmällenne pikaopastus rivitanssin saloihin! Tanssiopettaja opastaa tanssin perusteet ja yhdessä kokeillaan, miten rivitanssi ryhmällänne sujuu. Rivitanssissa ei tarvitse paria, joten se soveltuu hyvin erilaisille ryhmille. Muistoksi saatte halutessanne rivitanssiin olennaisesti kuuluvat hatut kotiin vietäväksi!

Rivitanssia

Lavis - suomalainen zumba!

Lavis on helppoa, hauskaa ja hikistä lavatanssijumppaa. Tunnilla tutustutaan perinteisiin lavatansseihin hieman erilaisella twistillä.  Laviksessa sovelletaan perinteisiä lavatanssiaskeleita mm. humppaa, jenkkaa, rockia jne. Rennot liikuntavaatteet ylle ja mukavat kengät jalkaan ja jalalla koreasti! Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa tanssi- tai jumppakokemusta.
Lähtömaksu 100 € + 15 €/hlö

Karaokea

Laula yksin tai pareittain, meillä illanviettoonne karaoken suosituimmat kappaleet! Karaoke voidaan järjestää ryhmällenne sopivaksi ohjelmaksi, tai se voidaan järjestää leikkimieliseksi kisailuksi toiveidenne mukaan.
Karaokea Mono pub&pizzeriassa joka ilta klo 20 alkaen,
tai oma private-karaoke, 350 € / karaoke 1- 3 h.

Karaoke

Jämsän Paintball

Liikunnallista hauskaa koko porukalle pohjoismaiden suurimmalla paintball-kentällä! Erilaisille ja erikokoisille ryhmille ohjattuja pelejä, joten mitään ei tarvitse osata etukäteen. Myös varusteet ja aseet paikan päältä. Erilaisista kenttävaihtoehdoista voi valita mieleisensä ja peli voi alkaa!

Simulaattorimaailma

Vain 5 minuuttia Himokselta vauhdikkaat ajosimulaattorit tarjoavat  mielenkiintoista tekemista koko porukalle säällä kuin säällä. Koe mm. ralliauton vauhti ja voima turvallisesti liikesimulaattorilla. Hauskaa tekemistä kaikenkokoisille porukoille.

WilliKanerva

Idyllinen hoitola keskellä maalaismaisemaa Himoksen vieressä. Monipuolisia hoitoja sekä terveyden edistämiseen sekä hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Palveluihin kuuluu mm. erilaisia hierontoja sekä suolahuone.

Tunnelmaa ja mieleenpainuvia esityksiä

Näyttävä tulishow

Tilaisuuteenne räätälöity tulishow yritys- ja yksityistilaisuuksiin, jossa yhdistyy upeasti tuli ja ääni. Saatavana yhden henkilön tai useamman show. Myös mieleenpainuvat tulenpyöritystyöpajat esim. polttareihin!
Kesto 15 - 20 min. Hinta alk. 330 €

Firelady

Tuliesitys | Diaboloesitys ja -koulu | Jongleerausesitys ja -koulu

Nuoret miehet Markus ja Jyri tarjoavat erikoisohjelmaa ryhmille. Diabolokouluun mielellään omat välineet, tarvittaessa järjestämme diabolot kouluun tuleville. Jongleeraus palloilla, renkailla, keiloilla ja diabololla.
Tuliesitys à la Markus & Jyri, esimerkiksi mökin pihassa tai ennen illanviettoa ravintolaan mentäessä.

Koulut: 45 min, sis. esityksen ja pikakoulutuksen (30 min) musiikin tahdissa 330 €/1-30 hlöä.
Tuliesitys: Kesto 17 min, 300 €

Koskijuggling

Musiikkia, bändit ja artistit

Illanviettoon soveltuvat bändit tai yksittäiset artistit, tilaa toiveidesi mukaan! Ammattitaitoiset cover-bändit sekä taiteilijat tekevät tapahtumastanne ikimuistoisen. Hulvatonta menomusiikkia coverbändiltä, tai valitse tilaisuuteenne tunnelmamusiikkia muun ohjelman lisäksi; esimerkiksi viululla ikivihreitä pöytäkunnittain kierrellen.

Joonas Hirvelä

Taikuutta

Hämmästyneitä ilmeitä ja hersyvää naurua kirvoittava show on mainio asiakas- ja henkilöstötilaisuuksien tunnelmankohottaja vuosijuhliin, koulutuspäiville, lanseerauksiin, kick-offeihin, rentoihin illanviettoihin jne.
Vauhdikas esitys yleisöstä poimittujen avustajien tähdittämänä saa vieraanne viihtymään; hyvällä maulla.

Taikuri Risto Leppänen

Ilotulitus

Upean tapahtuman kruunaa ilotulitus Himoksen maisemissa. Näyttävä ilotulitus 1200 € tai toiveidenne mukaan esim. lähempänä tapahtuva savuesitys.

Ilotulitus