MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

KUMPPANUUSMARKKINOINTI

Kumppanuusmarkkinointi tapahtumissa tuottaa elämyksiä

Himos alueena ja ympäri Suomea olevat festarit keräävät vuosittain suuren määrän ihmisiä tapahtumiimme. HimosLomat-konserni tuottaa festivaaleja tällä hetkellä Himoksella, Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä, Lahdessa, Kuopiossa ja Mikkelissä, sekä näiden lisäksi tapahtumavalikoimaamme kuuluvat vauhdikkaat risteilyt Itämerellä.

Tapahtumat ja niiden ympärillä olevat tempaukset tulevat kasvamaan. Kuluttajat haluavat elämyksiä ja me haluamme olla niiden tarjoajia yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Festivaalituotannon lisäksi yhtiö omistaa merkittävät maa-alueet Himoksella. Välityksessämme on yli 400 majoituskohdetta ja tarjoamme asiakkaillemme useiden ravintoloiden palveluja, uuden Terassi Riemun näyttävät puitteet, Kokouskeskus Koulun neuvottelutilat sekä Himos Areenan viihdeiltoja.

Upea, uusi 18-väyläinen golfkenttä ja Himos Resortin kauniit tontit kasvattavat myös tarjontaamme. Lisäksi erilaiset aktiviteetit ja ohjelmapalvelut sekä kesällä että talvella takaavat mukavaa tekemistä ja erilaisia elämyksiä.

Kaiken tämän ansiosta erilaiset räätälöidyt promot, näkyvyys ja markkinointiyhteistyö ovat mahdollisia! Tavoiteasetannan, oikean kohderyhmän ja räätälöityjen toimenpiteiden avulla pääsemme mitattaviin tuloksiin.

Himos Golf
Himos Festarit

Himos: The Voice Juhannus HimosFestivalIskelmä Festivaali | Jysäri | Pipefest | Himos Areena | Himos GolfNeste Rally Finland

Jyväskylä: Suomipop-festivaali | Sataman Yö
Tampere: South Park Tampere | Tammerfest
Lahti : Summer Up
Kuopio: Kuopiorock
Mikkeli: Jurassic Rock & Piknik
Helsinki:
Summer Sound Festival

Ota yhteyttä, niin kerron lisää,

Sari Vilenius
myyntijohtaja
Puhelin 040 581 3590
sari.vilenius@himoslomat.fi

Sari Vilenius