MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

YRITYKSET

Erinomaisen sijaintimme ansiosta sekä ympärivuotisen tarjontamme kasvaessa ja monipuolistuessa vuosi vuodelta Himos Lomat on kasvanut yhdeksi Suomen suosituimmista kohtaamispaikoista sekä yrityksille, järjestöille että tapahtumien järjestäjille kaikkina vuodenaikoina.

Kokoukset, tapahtumat, seminaarit, tykypäivät ym.

Kokoukset sivustoltamme löydät tiedot 4 - 220 hengen palaveri- ja kokoustiloista, erilaisista saunatiloistamme sekä kokouskahvituksista ja ruokailuista.

Monipuolinen Himos Areena tarjoaa seminaareihin, suuriin kokouksiin ja myyntipäiviin 100 - 400 hengelle upeat tilat loistavalla kokoustekniikalla. Sivustolta löytyvät myös Areenan esiintyjät tulevalle kaudelle. Yritysmyyntimme auttaa sopivan tilan ja oheisohjelman valitsemisessa.

Lisäksi suurempiin tapahtumiin meillä on tarjota Himos Park-alue, joka soveltuu kaikenlaisiin suuremman asiakasmäärän tapahtumiin joustavasti. Himos Park alueella on käytössä myös Terassi Riemu, jonka kolmesta kerroksesta voit valita tilasi, tai vuokrata koko rakennuksen kerrallaan.
Varausehdot (pdf)

HimosLomat yritysmyynti
Asiakaspalaute

Ruokapalvelut

Ravintola-sivulle olemme keränneet tilaisuuttanne varten tiedot menuista saunoille, kodalle sekä Ravintola Tuvan á la carte ja viinilistan.

Areenan juhlavat ruokailut järjestämme 150 - 600 hengen ryhmille. Jo nyt erilaiset merkkipäivät, yritysjuhlat ja pikkujoulut ovat vallanneet Areenan. Himos Parkin tapahtumiin järjestämme toiveidesi mukaiset ruokailut.

Ruokailut kokouksiin ja yritystapahtumiin

Ohjelmaa sekä kesään että talveen

Ohjelmapalvelut tarjoavat kokousasiakkaille, ryhmämatkojen järjestäjille sekä leirikouluille monipuolista tekemistä ympäri vuoden.
Tulkaa kokemaan vauhdin hurmaa safareille tai kilpailemaan porukalla hauskoissa joukkuekisoissa. Onnistuneesta ohjelmapalvelusta vastaavat osaavat oppaamme.

Tarjouspyyntölomakkeella on helppo pyytää yksityiskohtainen tarjous juuri Teidän kokoustanne, leirikouluanne, tapahtumaanne, myynti- tai koulutuspäiviänne varten.

Olette tervetulleita kokoontumaan, virkistäytymään ja pitämään hauskaa Himokselle ympäri vuoden!

Ohjelmapalvelut kesään ja talveen
Kaikki samassa pihapiirissä