MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

MUUTA MUKAVAA


Himoksen pikkujouluissa on tarjolla runsasta ohjelmaa myös päiväsaikaan!

Onko ryhmässäsi huimapäitä jotka nauttivat haasteista? Vai houkutteleeko pikkujouluseuruettasi mielummin hemmottelu ja seurustelu omassa rauhassa? Tutustu kauden aktiviteettitarjontaan ja valitse omalle porukallesi sopivimmat pikkujoulupuuhat!

Varaukset ennakkoon Himos keskusvaraamosta, puh. 020 711 9200.

Bungee run

Mönkijäsafarit ja -vuokraus

Tutustu Himoksen alueeseen tai Jämsään mönkijäperspektiivistä, Himos Safarit tarjoavat useita vaihtoehtoja mönkijäsafareista tai omatoimisesta ajelusta! Kuljettajalla on oltava B-luokan ajokortti, alkoholin osalta nolla-toleranssi.
Lue lisää mönkijäsafareista »

Mönkijäsafarit

Talvisia joukkuelajeja ja itsensä haastamista!

Ennen pikkujouluiltaa voit herätellä bileporukkasi vaikkapa avantoseikkailulla, seikkailukiipeilyradalla tai bungee runilla! Vaihtoehtoja riittää sekä sisä- että ulkolajeissa, joten tehtäväksesi jää valita ryhmällesi mieluisimmat ja sopivimmat aktiviteetit.
Lue lisää muista aktiviteeteista »

Avantoseikkailu

Savusaunan löylyjä

Nauti saunamajurin lämmittämän savusaunan lempeistä löylyistä, ja lisää rentouttavaan iltaan ulkoporealtaan tai avannon tuoma tunnelma. Savusaunalle mahtuu 10 – 25 henkilöä,  ja saunan takkahuoneessa on mahdollista järjestää myös ruokailu.
Lue lisää HimosLomien saunapalveluista »

Savusauna

Rantasaunasta avantoon!

Löylyttele viikon stressit pois rantasaunalla ja pulahda vilvoittelemaan avantoon! Jos avanto tuntuu hieman turhankin raikkaalta, voit varata saunan ulkoporeammeen käyttöönne. Rantasaunalla on myös mukava yhteinen takkatila, jossa mahdollisuus ruokailuun. Ryhmän koko 10 – 30 henkilöä.
Lue lisää HimosLomien saunapalveluista »

Karaokea ja after ski -tunnelmaa

Mono Pub & Pizzeriassa fiilistelet after ski -tunnelmissa karaokemikki kädessä! Monon tunnelmaan pääseminen ei vaadi laskettelua tai hikistä hiihtolenkkiä - karaokea joka perjantai ja lauantai klo 18 alkaen pikkujoulukauden ajan. Ei pöytävarauksia.
Tutustu Mono Pub & Pizzerian herkulliseen menuun »

Mono Pub&Pizzeria

Simulaattorimaailmassa mutkat suoriksi!

Hyppää rattiin ja ota työkaverista mittaa kunnon katuradalla tai pöllyävällä sorataipaleella! Haasta pikkujouluporukkasi todelliseen ralliin, ja tunne adrenaliinin voima!
Tutustu Simulaattorimaailman kotisivuihin »

Hemmottelua ja rentoutumista

Toivoopa pikkujouluseurueesi sitten luksusluokan kokovartalohierontaa, ylellistä jalkahoitoa tai vahvistavaa vartalonhoitoa, ovat nämä kaikki ulottuvillasi, vain 3 km päässä Himokselta!
Katso lisää hemmotteluista WilliKanervan kotisivuilta »

Pikkujoulut Himoksella