MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

JOULU

Nauti jouluntaikaa Himoksella!


Tervetuloa viettämään perinteinen joulu Himokselle! Vuokraa käyttöönne mökki tai hotellihuone ja nauti suunnattoman hyvästä ruoasta. Jouluista ohjelmaa ja aktiivista tekemistä riittää Himoksella jokaiselle.


Jouluksi mökki tai huvila


Unohda arjen kiireet ja virittäydy jouluun tunnelmallisissa mökeissä tai tasokkaissa huviloissa. Voit valita sinulle sopivan vaihtoehdon korkeatasoisista lomahuoneistoistamme, joissa on tilaa isommallekin seurueelle. Hotellimajoituksessa pääset majoittumaan mukavasti palvelujen tuntumassa.


Jouluista touhua kaiken ikäisille


Joulumielen löytää jouluisten touhujen lomasta, piparin tuoksusta ja rennosta yhdessäolosta. Näistä kaikista pääset nauttimaan Himoksella. Rentoutua voit mökin rauhassa tai voit valita mieleisesi jouluisista ohjelmistamme. Lapsille joulun ihmeitä tarjoillaan Peikkometsän kätköissä, jouluisia askarteluja tehden tai hevosajelulla.


Jouluherkkuja Ravintola Tuvassa


Ravintola Tupaan katettu jouluinen noutopöytä kaikkine perinteisine jouluherkkuineen kutsuu nauttimaan joulusta. Nauttia voit juhla-aterian lisäksi runsaasta buffet-aamiaisesta.

Majoituksen ja ravintolapalveluiden varaukset:
HimosLomat
Himos keskusvaraamo
Puh. 020 711 9200, himoslomat@himoslomat.fi

Jouluohjelmaa Himoksella
Majoitus jouluksi
Joulutunnelmaa Himoksella