MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

ELÄMYKSIÄ LUONNOSSA

PATIKOINTIREITIT

Himoksen vaihtelevissa maastoissa ja upeissa maisemissa risteilee useita merkittyjä patikointipolkuja, jotka sopivat erinomaisesti 2-3 tunnin päiväretkiksi ja niitä voi helposti yhdistää oman tarpeen ja taitotason mukaan. Karttoja omatoimiseen retkeilyyn Himoksen alueella on saatavissa Himos Centerin vastaanotosta. Lue lisää »

PYÖRÄILY

Nauti Himosvuoren maisemista ja vaihtelevasta maastosta pyöräillen. Voit tuoda oman pyöräsi tai vuokrata sen paikanpäältä. Himoksen läheisyydessä paljon upeita maisemia joista valita oma pyöräilyreittinsä. Halutessaan voi pyöräillä vaikkapa Jämsään kahville tai pidempää pyörälenkkiä etsiessä käydä Hirvikartanolla n. 9 km päässä.

Pyöräily

KANOOTTIEN VUOKRAUS

Tutustu keskisuomalaiseen maisemaan meloen - voit suunnata melontaretkelle esimerkiksi Päijänteelle, Jämsänjoelle tai Wanhan Witosen reitille! Vuokraa kanootit käyttöösi joko ilman opastusta tai asiantuntevan eräoppaan kera. Lue lisää »

VENEILY

Voit vuokrata HimosLomat Centeristä itsellesi kanootin tai veneen sekä pelastusliivit ja lähteä tutustumaan Patalahden maisemiin. Osassa veneistä on perämoottori. Muistathan varovaisuuden vesillä ja nollatoleranssin.

KALASTUS

Kalastusta Himoksella ja lähialueella »

Melonta Himos

HIRVISAFARI

Hirvisafari vie Hirvikartanon maille tutustumaan metsän sarvekkaisiin - hirviin ja bambeihin. Safarin aikana koetaan vauhdin hurmaa mönkijän puikoissa, kuunnellaan mielenkiintoisia tarinoita kartanon asukeista sekä nautitaan kahvit ja piiraat vanhassa kartanon tuvassa.
Himokselta matkaa Hirvikartanolle n. 8 km.

Kesto noin 2,5 tuntia
Hinta 115 €/hlö, 90 €/hlö, kun kaksi hlöä/mönkijä

SAUVAKÄVELYRETKI

Tehdään lenkki sauvakävellen Himosvuoren maisemissa. Sisältää tekniikkaopastuksen ja loppuverryttelyn.

Kesto 1 - 1,5 h.
Perusmaksu
60 € + 6 - 20 hlön ryhmä 7 € / hlö, 21 - 50 hlöä 5 € / hlö.

Sauvakävely

VUOKRATTAVANA

Himos Centeriltä voit vuokrata veneet, kanootit ja polkupyörät.

Hinnat ja lisätiedot >>

HimosCenterin pihapiirissä myös mönkijävuokraus >>

AVANTOSEIKKAILU

Pelastautumispuvut päällä kellutaan ja kisaillaan hyisessä vedessä. Vain talvella, maksimi 15 henkilöä kerrallaan. Ohjelmaan osallistuminen päihteiden ja alkoholin vaikutuksen alaisena kielletty. Opas voi kieltää keskeyttää/peruuttaa ohjelmapalvelun tarvittaessa.

Kesto 1 - 1,5 h.
Hinta
6 - 20 hlön ryhmä 25 € / hlö, 21 - 50 hlöä 22 € / hlö.

 

Avantoseikkailu

ALPPICURLING

Alppicurling on todennäköisesti maailman vanhin jääpeli ja ehkä yksi hauskimmista peleistä. Yksi henkilö kerrallaan liu'uttaa kiveä jäätä pitkin yrittäen saada sen mahdollisimman lähelle "maalikiekkoa", josta mitataan tietylle alueelle osuneet kivet. Jokainen kivi, joka jää mitattavan alueen sisälle, lasketaan yhdeksi pisteeksi.
Meillä on käytössä kahdet pelivälineet ja kaksi rataa Hotellin rannassa. Yhdet välineet sisältävät 6 pelikiveä ja yhden maalikiven, max. 30 hlöä/pelikenttä. Vain talvella, säävaraus.

Kesto 1 - 1,5 h.
Lähtömaksu
60 € + 6 - 20 hlön ryhmä 7 € / hlö, 21 - 50 hlöä 5 € / hlö.Alppicurling

RETKILUISTELU

Retkiluistelu luonnon jääradoilla sopii lähes ikään ja kuntoon katsomatta kaikille. Luonnon jääradan pituus Himoksen Patalahdella on noin 3 km ja oikoreittiä pitkin noin 1,5 km. Starttipaikka sijaitsee Patalahden rannassa vain 150 m Himos Centeriltä pohjoiseen. Turvallisuussyistä kulku jäälle on tehtävä aina HimosLomat Centerin kautta.

VÄLINEVUOKRA

Retkiluistelupaketti 22 €/3h, 25 €/päivä (sis. luistimet ja kengät, kypärä, sauvat, ratalippu)
Perhepaketti (2 aik. 2 lasta) 45 €/3h, 65 €/päivä (sis. luistimet ja kengät, kypärät, sauvat, pulkat, rataliput)
Jääpotkukelkka ratalippu 15 €/3h, 20 €/päivä

Välineitä saatavilla koossa 25-47 Lapset alle 12v -50%, alle 4v ilmaiseksi.

RETKILUISTELUKOULU, kesto 2h

Asiantuntevalta oppaalta kuulet parhaat vinkit retkiluistelun saloihin! Tapaat oppaan HimosLomat Centerissä, jossa yhdessä katsotte oikean kokoiset luisteluvälineet jokaiselle. Välineiden sovituksen jälkeen matka jatkuu jäälle, ja todellinen hauskuus voi alkaa! Hinta sisältää retkiluisteluvälineet, ratalipun ja opastuksen.

Hinta
2-6 hlön ryhmä: 34 €/hlö
7-15 hlön ryhmä: 30 €/hlö
16 hlöä tai enemmän: 26 €/hlö
Lapset alle 12v -50%, alle 4v ilmaiseksi.

Retkiluistelu Himos
Retkiluistelu Himos

SAATAVUUDESSA SÄÄVARAUS

Osa lajeista vaatii, että järvessä on vahva jääpeite.
Tämän vuoksi jäätilanne kannattaa tarkistaa keskusvaraamosta lähempänä loma-ajankohtaa.

Himos keskusvaraamo puh. 020 711 9200
Himos Center vastaanotto puh. 020 711 9210