MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

RAVINTOLAT

Himoksen pääravintola Tupa taipuu niin konstailemattomaksi perheravintolaksi kuin tunnelmalliseksi illallispaikaksi. Maukkaat pizzat ja snackfoodit nappaat mukaan Mono pub&pizzeriasta, tai tilaa ruokailu mökkiin Himoscateringin herkulliselta listalta.
Himoksen persoonalliset tilausravintolat kestitsevät isojakin ryhmiä, ja Himoksella järjestätkin mieleenpainuvat juhlat ja onnistuneet yritystilaisuudet.

Ravintola Tuvan aukioloajat »

Mono Pub & Pizzerian aukioloajat »

Ravintola Tupa

Tarjoamme aamiaisen noutopöydästä sekä kauden herkut á la carte annoksina. Asiakaspaikkoja Ravintola Tuvassa on 130.

Ravintola Tuvan pöytävaraukset puh. 020 711 9290.
Ruoka- ja tilavaraukset yrityksille ja tapahtumiin puh. 020 711 9200.
Säyryläntie 445, 42100 Jämsä.

Ravintola Tupa

MONO pub & pizzeria

After Ski tunnelmaa, suomen- ja englanninkielistä karaokea klo 20 alkaen. Mahdollisuus ruokailla tai hakea mökkiin pizza, salaatteja, kanansiipiä jne.

puh. 020 711 9299
Säyryläntie 445, 42100 Jämsä.

Monon ruokalista »

Mono pub&pizzeria

Tilausravintola Liiteri

Tilausravintolamme Liiterissä on asiakaspaikkoja 30 - 200. Jo miljöönä Liiteri on kokemisen arvoinen. Sieltä puuttuu turha hienostelu niin sisustuksen kuin ruuankin osalta. Liiterissa on tarjolla tuhti menu, johon on valittu vahvat olut- ja viinimaut.
Varaa ravintolapalvelut HimosLomat Keskusvaraamosta, puh. 020 711 9200, himoslomat@himoslomat.fi.

Tilausravintola Liiteri

Himos Areena

Upean Himos Areenan reilut puitteet sallivat suurten tapahtumien järjestämisen. Viikonloppuisin Himos Areenalla meno on rock-pop-henkistä, kun kauden mittaan saamme nauttia maamme parhaimpien artistien konserteista!

Luola, Kota, saunat - tilausravintolat

Tilausravintolamme Luola, Kuikankätkö-kota, Savusauna ja Rantasauna palvelevat pienempiä, noin 20 hengen ryhmiä. Varaa tila ja ravintolapalvelut HimosLomat Keskusvaraamosta, puh. 020 711 9200, himoslomat@himoslomat.fi.

Tilausravintola Luola

Tilaa mökkiruokailu!

Tilaa ruokailu mökkiin helposti lomakkeella. Tilaukset 5 vrk ennen toimitusta. Kaikkiin tilauksiin lisätään kuljetusmaksu 20 €.  Halutessasi voit tilata myös tarjoilun mökissä, 40 € / tunti / tarjoilija. Minimitilaus 75 € + 20 € kuljetusmaksu.

HimosCatering