MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

VUOSIHUOLTO

SUURSIIVOUS
Seinien ja kattohirsien pyyhintä, lamppujen pyyhintä, kaikki kaapit sisältä ja ulkoa, kaappien päälliset, sauna+kph+wc (seinät, katot, lauteet,lattiakaivot) pesu, höyrypesurilla pestään pinttyneet liat huonekaluista ja kaakeliseinistä,  lattioiden tehopesu, ikkunoiden pesu, terassin lakaisu/pesu).
4 hlön mökki: 360 €,  6 hlön mökki: 420 €,  8 hlön mökki: 465 €, 10-12 hlön: 540 €

PETIVAATTEIDEN JA MATTOJEN PESU
Suursiivouksen yhteydessä tarvittaessa tai mökkiin valmiiksi kasattu läjä.
Tyynyn pesu 4 €, täkin pesu 13 €, pienen maton pesu 13 €, ison maton pesu 35 €, petari 14 €. Hinta sisältää tavaroiden noudon, pesun ja takaisin viennin.

VUOSIHUOLTO
Ovien, lukkopesien ja saranoiden tarkastus ja rasvaus sekä kiristys,  korkealla olevien lamppujen vaihtotyö, lattiakaivojen puhdistus,  pistorasiat ja katkaisimien tarkastus ja pienet korjaustyöt,  kodinkoneiden tarkistus ja laitteiden pölyjen imurointi myös takaosastaan,  vesivaraajan vastuksien tarkastus ja uusien vaihto / raportointi omistajalle, wc istuimen toimivuus, kunto ja vuodon tarkastus ja pienet korjaustyöt,  hanojen kuntotarkastus ja pienet korjaustyöt,  viemäriliitosten tarkastus ja toimivuus,  lattiasaumojen paikkakorjaukset,  koko kaluston ja saunalauteiden sekä rappusten kaikkien ruuvien tarkistus ja kiristys,  palohälyttimen patterin vaihtotyö tarvittaessa.
6 hengen mökki: 265 €  sis alv,    8 – 10  hengen mökki: 379 €, sis alv.        


Pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen.
Lomake ohjautuu Himos Mökkipalveluiden Suvi-Sirkku Lindénille.

Vuosihuoltoilmoitus

  1. Suursiivous
  2. Petivaatteiden ja mattojen pesu
  3. Vuosihuolto
  4. Yhteystiedot