MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

SUOMIPOP-FESTIVAALI SAI ENNÄTYSYLEISÖN

12.07.2014 / Suomipop-festivaali

Tänään Jyväskylässä Eppu Normaalin keikkaan päättyvä kaupunkifestivaali Suomipop on sujunut erinomaisissa tunnelmissa. Suomipop Festivaali vetosi kesän hehkeydessä hienolla ja harvinaisen runsaalla artistikattauksella. Lisäksi Lutakonaukion festivaalialueen muutostyöt mahdollistivat tänä vuonna suuremman lipunmyyntimäärän kuin viime vuonna.

Kuudetta kertaa järjestetty Suomipop Festivaali on ollut tänä vuonna kaikkien aikojen laajin. Himos Festival Oy:n yhteistyössä Radio Suomipopin kanssa järjestämä kaupunkifestivaali kipusi kävijäennätykseensä ja tarjosi huikean artistikavalkadin. Toinen festivaalipäivä oli loppuunmyyty ja esiintyjäkaarti oli perjantaina huipputasoa: Cheek, Haloo Helsinki!, J. Karjalainen, Popeda, Kaija Koo, JVG. Kaupunkifestivaalien mittakaavassa laskettuna ohjelma oli runsas, tarjoten kaiken kaikkiaan 18 artistikokoonpanoa.

”Olemme todella iloisia festivaalin menestyksestä. Kiitos kuuluu upean festivaaliyleisön ja mahtavien artistien lisäksi erityisesti yhteistyökumppanillemme Nelosmedian Radio Suomipopille. Tällaisen ison tapahtuman onnistumisen takana on aina hyvähenkinen ja toimiva yhteistyö”, Himos Festival Oy:n promoottori Timo Isomäki toteaa.

Kolmipäiväinen festivaali keskellä Jyväskylää tarjosi musiikkielämysten lisäksi runsaasti oheispalveluita ja -ohjelmaa. Ensi vuonna Suomipop Festivaali järjestetään 09.­07.–11.07.2015

Lisätiedot


Timo Isomäki, Himos Festival Oy:n promoottori, puh. 0400 661 412, timo.isomaki@promoter.fi

Hannu Haljala, tuottaja, Himos Festival Oy, puh. 0400 640 610, hannu.haljala@himoslomat.fi


Vuonna 1989 perustettu perheyhtiö HimosLomat Oy on alueensa suurin majoitus-, ravintola-, kokous- ja ohjelmapalveluita sekä kiinteistöhuoltopalveluita tarjoava yritys. Jämsässä sijaitsevan ympärivuotisen vapaa-ajankeskuksen mökeissä, huviloissa ja hotellissa on yhteensä yli 3000 vuodepaikkaa. Himos Areena on yksi valtakunnallisesti merkittävimmistä viihdetapahtumien näyttämöistä ja HimosLomat-konserniin kuuluva Himos Festival Oy järjestää festivaaleja Himoksella ja valtakunnallisesti. Konsernin liikevaihto edellisenä tilikautena oli 24 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 72 työtekijää ympärivuotisesti. www.himoslomat.fi

Himos Festival Oy tuottaa Himoksella neljä merkittävää festivaalia: The Voice Juhannus Himosfestivalin, Iskelmä festivaalin, Jysärin sekä Pipefestin. Lisäksi yhtiö tuottaa Jyväskylässä Suomipop Festivaalin ja Sataman Yö –tapahtuman.