MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku
23.06.2016 / Himos Juhannus

Himos Juhannus alkaa tänään!

18. kertaa järjestettävä juhannusbileviikonloppu Jämsän Himoksella alkaa tänään. Kaikki on valmista, jotta alue voi vastaanottaa kymmentuhatpäisen juhlijajoukon, kun portit avautuvat klo 17.30. Ohjelmaan on tullut pieniä muutoksia johtuen Popedan tämäniltaisen keikan peruuntumisesta sairastapauksen vuoksi. Alunperin ohjelmiston avaajaksi kiinnitetty Petri Nygård siirtyy Popedan ohjelmaslottiin klo 22.00 ja festivaali starttaa klo 18.45 Nikke Ankaran setillä Tent Stagella.

Lue lisää: Himos Juhannus alkaa tänään!

21.06.2016 / Himos Juhannus

Kaksi yötä keskikesän huipennukseen, Himos Juhannukseen!

Yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista juhannusjuhlista, 18-vuotissynttäreitä juhliva Himos Juhannus Jämsässä starttaa torstaina. Juhlan kunniaksi kolmen suvipäivän ajan kahdella lavalla on luvassa täyteläinen annos kotimaisia tähtiartisteja JVG:stä, Antti Tuiskusta ja Cheekistä Finnhittien kuninkaisiin Dannyyn, Frederikiin ja Tapani Kansaan. Ulkomailta saapuvat radiohiteistään tutut Mohombi, Vigiland ja Lasgo vs. Ian Van Dahl. Yhteensä artisteja päälavalla ja hulppealla telttalavalla vierailee yli 30.

Lue lisää: Kaksi yötä keskikesän huipennukseen, Himos Juhannukseen!

11.02.2016 / Himos Juhannus

Himos Juhannuksen 18-vuotissynttäreitä juhlimassa Robin, Mohombi (Swe), SAARA sekä tv-tähti Sauli Kokinen ja suosikkijuontaja Tinni Wikström!

Keskikesän kovimmat kinkerit vietetään jälleen Himoksella 23.-25.6.2016. Musiikillisesta kliimaksista vastaavat muun muassa Roope Salminen & koirat, SANNI, Anna Abreu ja Robin, joka ottaa tänä kesänä ensimmäistä kertaa haltuun K-18 festarit. Juhannustansseista Himoksella vastaavat myös Jari Sillanpää, Chisu, Elastinen, Teflon Brothers ja Vesala.

Lue lisää: Himos Juhannuksen 18-vuotissynttäreitä juhlimassa Robin, Mohombi (Swe), SAARA sekä tv-tähti Sauli Kokinen ja suosikkijuontaja Tinni Wikström!

25.11.2015 / Himos Juhannus

Suomen suosituin juhannus Himoksella jo 18. kertaa!

Keskikesän ykköstapahtuma, legendaarinen Himos Juhannus vietetään torstaista lauantaihin 23.-25.6.2016. Yli 40 000 juhlijaa pääsee jälleen nauttimaan huippuartistien virittämästä biletunnelmasta Himoksen ainutlaatuisessa suvessa. Juhannusareenalle on kiinnitetty muun muassa stadionluokan artisti Cheek, joka vietti loppuunmyytyjen stadiokonserttiensa jälkeen vuoden sapattivapaan ja palasi elokuussa areenoille.

Lue lisää: Suomen suosituin juhannus Himoksella jo 18. kertaa!

22.06.2014 / Himos Juhannus

Himoksella juhannusta juhli 43000 kävijää

Yleisö nautti The Voice Juhannus Himosfestivalin fiiliksestä

The Voice Juhannus Himosfestivalin ainutlaatuinen tunnelma ja monipuolinen artistikattaus vetosivat festivaaliyleisöön.

Lue lisää: Himoksella juhannusta juhli 43000 kävijää

11.06.2014 / Himos Juhannus

Himoksella juhlitaan Suomen suurimpia juhannusbileitä

Lipunmyynti sujunut odotusten mukaisesti – yli 30 artistia viihdyttämässä juhlakansaa

Himos Festival Oy:n tuotannon suurin festivaali The Voice Juhannus Himosfestival starttaa käyntiin kesäkuun 19. päivä. Tällä hetkellä ennakkolippuja on myyty hieman enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan. Juhannuksena Himoksella juhlitaan myös uuden festivaalikentän päälle sijoittuvan Terassi Riemun avajaisia.

Lue lisää: Himoksella juhlitaan Suomen suurimpia juhannusbileitä

04.03.2014 / Himos Juhannus

Suosituin juhannusjuhla jälleen Himoksella

The Voice Juhannus HimosFestival avaa uudistuneen Himos Parkin

Uudistuneessa Himos Parkissa upea juhannusspektaakkeli 19.–21.6. Avaran Terassi Riemun avajaisia vietetään juhannusvieraiden seurassa. Festivaaleilla esiintyvät muun muassa jo nyt vahvistuneet kärkinimet: Haloo Helsinki!, Cheek, JVG, Jenni Vartiainen, Stig, Anna Abreu, Kaija Koo, Pariisin Kevät, Sanni ja Stam1na. Mukana myös ulkomaisia bilebändejä, kuten Basshunter (SWE), Cascada (GER) ja ItaloBrother (ITA). Maamme suurimman juhannusjuhlan, The Voice Juhannus HimosFestivalin ennakkolippujen myynti on alkanut!

Lue lisää: Suosituin juhannusjuhla jälleen Himoksella

12.03.2013 / Himos Juhannus

The Voice Juhannus HimosFestival 20.-22.6.2013

Ensimmäinen Himoksen juhannusfestivaali järjestettiin Keski-Suomen idyllisissä järvimaisemissa, Jämsän Himoksella, vuonna 1999 ja siitä lähtien tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa merkittävimpänä juhannusfestivaalina Suomessa. Nykynimeltään The Voice Juhannus HimosFestival viettää tulevana suvena 15-vuotisjuhlaa ja tämän myötä myös alue on saanut uuden juhlavan ilmeen. Maata on muokattu enemmän festivaalikäyttöön sopivaksi. Viime vuosina loppuunmyyty tapahtuma on aluemuutosten ansiosta saanut lisäkapasiteettia, joten tulevana suvena yleisöä voidaan ottaa alueelle jopa 3000 vierasta enemmän.

Lue lisää: The Voice Juhannus HimosFestival 20.-22.6.2013

16.03.2012 / Himos Juhannus

The Voice Himos Juhannus juhlii kotimaisin voimin

The Voice Himos Juhannus -festivaalin ohjelma on julkistettu ja lippujen ennakkomyynti alkanut. Vuosi vuodelta kasvanut tapahtuma on vakiinnuttanut asemansa Suomen merkittävimpänä juhannustapahtumana. The Voice Himos Juhannus -festivaalin järjestää HimosLomat Oy -konserniin kuuluva Himos Festival Oy.

Lue lisää: The Voice Himos Juhannus juhlii kotimaisin voimin

01.06.2011 / Himos Juhannus

The Voice Juhannus Himosfestival kiinnitti ajankohtaiset lätkäbiisien tekijät ohjelmistoonsa: Finnish Hockey Mafia ja Poju (Poika saunoo)

Uutena kiinnityksenä myös listaykkönen Jare & VilleGalle

The Voice Juhannus Himosfestival tykittää ilmoille juhannuksena aimo annoksen kotimaista livemusiikkia koko kolmen päivän ajan (23.-25.6.2011). Jo aiemmin julkistettuun tähtikatraaseen lukeutuvat mm. Yö, Popeda, Happoradio, Paula Koivuniemi ja Kotiteollisuus. Ainoata ulkomaisen vahvistuksen titteliä kantaa belgialainen tanssilattiajyrä Milk Ink. Viime vuonna perjantain ja lauantain osalta loppuunmyydyn festivaalin ennakkolipunmyynti käy kuumana.

Lue lisää: The Voice Juhannus Himosfestival kiinnitti ajankohtaiset lätkäbiisien tekijät ohjelmistoonsa: Finnish Hockey Mafia ja Poju (Poika saunoo)

28.03.2011 / Himos Juhannus

Himoksella juhannuksen unelmabändikattaus

Aina vahvasti kotimaisuuteen luottanut juhannuksen vakijuhla The Voice Juhannus HimosFestival lataa juhlapöytään jälleen sellaisen lähimusiikki-menun, että takuulla maistuu! Jo 13. kertaa järjestettävä suven karkelo starttaa torstaina 23.6. ja jatkuu juhannuspäivän yöhön saakka. Kolmipäiväinen festivaali on jatkanut kasvuaan vuosi vuodelta. Viime vuonna se keräsi 40 000 vierasta ja perjantai sekä lauantai olivat loppuunmyytyjä.

Lue lisää: Himoksella juhannuksen unelmabändikattaus

26.06.2010 / Himos Juhannus

Himoksen The Voice Juhannus Himosfestivaalit keräsi ennätysyleisön yli 40 000 juhlijaa

Himoksen juhannus keräsi yli 40 000 juhlavierasta. Festivaali sujui tunnelmallisissa mutta rauhallisissa merkeissä väenpaljoudesta huolimatta.

Lue lisää: Himoksen The Voice Juhannus Himosfestivaalit keräsi ennätysyleisön yli 40 000 juhlijaa

25.06.2010 / Himos Juhannus

Suomen suosituin juhannusfestivaali loppuunmyyty juhannusaattona

The Voice Himosfestival -tapahtumaan ei enää tänään lippuja portilta

Suomen suurimman juhannusfestivaalin The Voice Juhannus Himosfestivalin ennakkomyynti oli sangen vilkasta ja tapahtumaan on lunastettu lippuja tiuhaan myös suoraan portilta. Tänään juhannusaattona tapahtumaan ei enää voi lunastaa lippuja. Tapahtuma on aattoillan osalta loppuunmyyty.

Lue lisää: Suomen suosituin juhannusfestivaali loppuunmyyty juhannusaattona

21.06.2010 / Himos Juhannus

Suomen suosituimman juhannusfestivaalin ennakkomyynti on viime vuotta vauhdikkaampaa

Myös Maija Vilkkumaa ja Marja Tyrni nähdään Himoksella juhannuksena

Suomen suurimman juhannusfestivaalin The Voice Juhannus Himosfestivalin ennakkomyynti on ollut vilkasta ja lippuja on myyty tähän mennessä 10 prosenttia enemmän kuin viime vuonna. Lisäksi festivaaleille on tehty nimekkäitä viime hetken kiinnityksiä.

Lue lisää: Suomen suosituimman juhannusfestivaalin ennakkomyynti on viime vuotta vauhdikkaampaa

01.03.2010 / Himos Juhannus

The Baseballs ja Scooter Himokselle juhannuksena

Suomen suurimman juhannusfestivaalin The Voice Himosfestivalin artistit julki

The Voice Juhannus Himosfestival kokosi Himokselle viime vuonna 2009 ennätysmäiset 38 000 juhlijaa.Suomen suurin juhannusfestivaali panostaa tulevana kesänä entistä enemmän festarikesän upeimman hengen nostattamiseen.

Lue lisää: The Baseballs ja Scooter Himokselle juhannuksena