MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku
01.10.2013 / Fanifest

Fanifest – iloa koko perheelle

Syysloman kruunaa Himoksen kaksipäiväinen festivaali 18.–19.10.2013

Himoksella järjestetään lokakuussa jo viidennen kerran koko perheelle suunnattu festivaali. Aiemmin Lasten festivaalina tunnettu tapahtuma on nyt Fanifest ja sen ohjelmisto on monipuolistunut tarjoten virikkeitä kaiken ikäisille perheenjäsenille. Tapahtuman artisteina viihdyttävät muun muassa loistava Diandra ja hurmaava Haloo Helsinki!

Lue lisää: Fanifest – iloa koko perheelle

20.10.2012 / Fanifest

Lasten festivaalien kotoinen ja touhukas tunnelma miellytti

Himoksen Lasten festivaali sai kiitosta ja hyvää palautetta osanottajilta. Tänään lauantaina päättyneessä kolmepäiväisessä tapahtumassa touhusi yhteensä yli 2000 osallistujaa, eli 700 lasta vanhempineen.

Lue lisää: Lasten festivaalien kotoinen ja touhukas tunnelma miellytti

09.10.2012 / Fanifest

Hilpeä festivaalikansa juhlii syksyn loistossa

Lasten festivaali Himoksella 18.-20.10.2012

Lokakuussa Himoksen valloittaa elämäniloinen porukka. Luvassa on vipinää kinttuihin musiikin, sadun ja monenlaisen puuhan parissa. Syyslomaansa viettäville lapsiperheille suunnatun tapahtuman tähtivieraita ovat suosittu Putous-hahmo Jani-Petteri, ihana laulajalahjakkuus Tuuli, hilpeä Loiskis orkesteri sekä kissamaisen hurmaavat Miina ja Manu.

Lue lisää: Hilpeä festivaalikansa juhlii syksyn loistossa

05.10.2011 / Fanifest

Lasten festivaali kutsuu perheet Himokselle 20.-22.10.

Yhteistä puuhaa ja jänniä elämyksiä – niistä on hauska lastentapahtuma tehty!

Lapsenmieliset dinosaurukset ja vikkelät mini-ihmiset kerääntyvät lokakuun neljäntenä viikonloppuna Himoksen Lasten festivaaleille. Ennusteen mukaan luvassa on seismistä tärinää; tanner vaan tömisee, kun osanottajat kirmaavat tapahtuman ohjelmapisteeltä toiselle. Lasten festivaalin pääesiintyjinä toimivat jurahevin sanansaattaja Hevisaurus sekä Pikku Kakkosen ihanat Mimi&Kuku. Myös aikuiset viihtyvät tapahtumassa.

Lue lisää: Lasten festivaali kutsuu perheet Himokselle 20.-22.10.