MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

MISTÄ ON ONNISTUNUT KOKOUS TEHTY?

17.11.2017 / Blogi


Onnistunut kokous on monesti onnenkauppaa tai ainakin siltä toisinaan tuntuu jutellessa kokousta varaavien henkilöiden kanssa.
Vuosien varrella sekä kauhu- että ylistystarinoita eri puolilta Suomea kuunnelleena olen monesti pohtinut mitä ovat ne asiat, jotka tekevät kokouksesta lopulta onnistuneen. Koska hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, kerron tässä muutaman asian, jotka kannattaa huomioida seuraavaa kokouspaikkaa miettiessä.

MISTÄ ON ONNISTUNUT KOKOUS TEHTY? - AINAKIN NÄISTÄ!


SIJAINTI, SIJAINTI, SIJAINTI

Jos yrityksellä on toimipisteitä useissa paikoissa, on yhteiseen kokoontumiseen löydyttävä paikka, jonne jokaisen on helppo tulla mistä päin Suomea tahansa. Varmista helppo saavutettavuus ja hyvät liikenneyhteydet, niin onnistuminen on jo yhden ison askeleen verran lähempänä! 

YMPÄRISTÖ, ONKO SILLÄ NIIN VÄLIÄ?

Moni meistä tekee työtään kaupungissa tai isossa keskuksessa hälyn keskellä. Kun pitäisi pystyä keskittymään kokouspäivän ajan tiukkaan asiaan, niin ympäristöllä on todellakin väliä! Jo hetkenkin oleskelu luonnossa laskee tutkitusti stressitasoa ja jopa parantaa tarkkaavaisuutta. Vaikka kokouspäivään ei saataisikaan mahtumaan varsinaista luontoretkeilyä tai muuta aktiviteettia, jo kokouspaikan ympärillä oleva luonto antaa hengähdystaukoa aivoille. Sen lisäksi siis, että kokouspaikkaan on helppo tulla, on siellä oltava myös helppo olla. 

PARHAAT UNET

Perinteinen hotellimajoitus on joskus paikallaan, mutta välillä on mukava majoittua astetta rennommin tasokkaassa huvilassa, jossa voi yhdessä istua iltaa, saunoa ja nautiskella ympäröivästä luonnosta ja ulkoilmasta porealtaassa! Jälleen sen lisäksi, että kokouspaikkaan on jokaisen helppo tulla, on siellä oltava myös helppo liikkua. Varmista siis, että kaikki palvelut ovat majoitusvaihtoehdosta riippumatta kävelyetäisyydellä. 

kokousmajoitus
kokousmajoitus

TILA JA TUNNELMA

Koska nykyään kaikissa tarjolla olevissa kokouspaikoissa on moderni ja toimiva kokousvälineistö videotykkeineen ja nettiyhteyksineen, täydellisen kokoustilan erottaa hyvästä tilan persoonallisuus. Täydellinen kokoustila on valoisa ja miellyttävä, se on houkutteleva, mutta ei liikaa virikkeitä tarjoava. Täydellinen kokoustila antaa sijaa mielikuvitukselle, luo uusia ja ehkä palauttaa mieleen vanhoja muistoja.

Kokouspalvelut Himos

PÄIVÄN RYTMI

Onnistuneeseen kokouspäivään kuuluu sopivasti työtä ja taukoa. Luonnollisimmin päivä rytmittyy ruokailujen mukana. Aamu alkaa hyvällä aamiaisella, jota täydentävät monipuolinen lounas ja iltapäivän kahvitarjoilut pikkusuolaisineen ja -makeineen. Kahvia, teetä ja virvokkeita on oltava saatavilla koko kokouspäivän ajan. Taukojen ohessa suositeltava happihyppelykin on helppo toteuttaa, kun siirrytään välillä kokoustilasta samassa pihapiirissä olevaan ravintolaan.

Kokoustarjoilu

AKTIVITEETIT, SAUNAT 

Kun kyseessä on useampipäiväinen tilaisuus, on porukka saatava viihtymään myös asialistan ulkopuolella. Ryhmää hitsaa yhteen puuhastelu, kisailu ja liikkuminen, oli se sitten moottorikelkka-ajelua, sumopainia, rivitanssia, jo mainittua luontoretkeilyä tai vaikka huovutusta. Ja mitäpä olisi kokouspäivä ilman saunaa, joko koko porukalla isommissa saunatiloissa tai, kuten jo mainitsin, huviloiden omissa saunoissa. Saunaillan kruunaa luonnollisesti ulkoporeallas tai pulahdus järveen.

PÄIVÄLLINEN JA ILTAOHJELMA

Makuhermoja kutkutteleva päivällinen sopivien juomien kera on kokouspäivän täydellinen päätös. Vertailkaa vaihtoehtoja ja valitkaa juuri teidän ryhmänne näköinen ravintola ja menu! Jollekin se voi olla valkoisilla liinoilla varustettuihin pöytiin tarjoiltu kolmen ruokalajin juhlapäivällinen, toiselle intiimi tilausravintola maan alla tai rennon rustiikkinen noutopöytä liiterimiljöössä. Jonkun suussa paras herkku taas on saunomisen lomassa takassa paistettu makkara. Niin tai näin, myös hyvästä ruuasta syntyy yhteisiä muistoja. Jos tuntuu, että vatsan täytteen lisäksi kaivataan vielä ripaus tunnelmankohotusta, voi henkeä nostattaa yllätysohjelmalla, esim. standup, taikuri, trubaduuri tai valoshow, joka on tehty juuri teille.

Monella vielä tanssijalka vipattaa päivällisen jälkeen, joten suunta kannattaa ottaa silloin discopallon loisteeseen ja antautua mahtavan musiikin ja hyvän fiiliksen vietäväksi ja jatkaa vaikka aamupuolelle asti!

AMMATTILAINEN ASIALLA

Listalla viimeisenä, vaikkakin mielestäni tärkeimpänä asiana matkalla onnistuneeseen kokoukseen on se, että kokouksen varaajana uskallat jättää järjestelyt ammattilaisten hoidettavaksi. Kun valitset kokouspaikan, jonka henkilökunnalla on vankka kokemus monenlaisten tilaisuuksien järjestämisestä, olet jo voiton puolella! Voit luottaa siihen, että ryhmästäsi pidetään huolta alusta loppuun. Varmuutta antaa myös se, että voit hoitaa koko varauksen yhden henkilön kanssa tarjouspyynnöstä tilaisuuden jälkeiseen laskutukseen ja palautteen antoon.

MEILLÄ TÄMÄ KAIKKI ONNISTUU

HimosLomat:


Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää kokoustiloihin liittyen!

HimosLomat yritysmyynti
puh. 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi

Jätä tarjouskysely tästä »