MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

LUMIREINOT TULEE JÄLLEEN!

24.11.2017 / Blogi


Himoksella helmikuu avataan aktiivisissa merkeissä, kun 3.2.2018 kisataan Himoksen historian toiset LumiREINOT!

Mikä siis on LumiREINOT? 
LumiREINOT on huumorilla ja rennolla otteella käytävä joukkuekilpailu Himoksella. Kilpailussa kuljetaan n. 5-6 km pituinen kisarata REINO- tai AINO-tossuissa 4-6 hengen joukkueissa! Radan varrella joukkueen tulee suoriutua kaikista eteen tulevista esteistä, jotka vaativat sekä päättelykykyä että taitoa... Suoritukset kellotetaan, ja nopeimmin radasta suoriutuva joukkue nappaa itselleen himoitun LumiREINOT-pokaalin!

LumiREINOT 3.2.2018

Joukkueiden tulee kisaradalla suoriutua mm. seuraavista esteistä:

- Esterata
- Rengasjuoksu
- Ylitystehtävä
- Jääkuution kanto
- Lankkuhiihto
- Ahkion veto

Kilpailussa on 3 eri sarjaa: naiset, miehet ja sekajoukkueet. Eli joukkueen voi kasata just semmoisesta porukasta, kuin haluaa! Kokoa siis joukkue esim. työkavereista, lapsuudenkavereista, perheenjäsenistä tai vaikka treeniporukasta! Tärkeätä tässä kilpailussa on positiivinen ja hyvä asenne. Osallistumalla teet myös hyvää, sillä kisamaksuun sisältyy 8 € lahjoitus Pelastakaa Lapset ry:lle

Katso LumiREINOT-kisapäivän koko ohjelma täältä »

LumiREINOT joukkuekilpailu

LumiREINOT jatkobileet

Koko viikonloppu on täynnä tekemistä, vauhtia, yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja jatkot hurjimmille Himos Areenalla kisapäivän päätteeksi, sillä kisaviikonloppu ei ole mitään ilman asiaan kuuluvaa viihdettä! LumiREINOT kisan kruunaa Himos Areenan bileillat Jysäri Dance Weekendin tahtiin! Lue lisää Jysäri Dance Weekendistä facebookista ja Himos Areenan sivuilta.

Jatkojen etkot voi suorittaa vaikka Mono Pub & Pizzerian pubitunnelman ja karaoken parissa. Pizza maistuu myös takuuvarmasti aktiivisen kisapäivän päätteeksi!

LumiREINOT
LumiREINOT

Kilpailun (erittäin vakavasti otettavat) säännöt:

 • Kilpailun virallisen säännöstön uhmaamisesta seuraa LumiREINOT-tuomareiden osoittamia sanktioita.
 • LumiREINOT-kilpailun varustuksessa ainoa rajoittava tekijä koskee pelijalkineita, sillä jokaisella kilpailuun osallistuvalla on oltava jalassaan aidot Reinot tai Ainot. Tossujen väri on vapaavalintainen, mutta esimerkiksi tiimivärien suosimista joukkueittain voidaan pitää ihailtavana omistautumisena. Nauhalliset Reinot tai Ainot eivät ole sallittuja, eikä tossuja saa kiinnittää jalkoihin millään tavalla.
 • Joukkueen koko on 4-6 henkilöä, ja joukkueen tulee selviytyä koko kilpailuradasta yhdessä. Radalla olevien rastien suorittaminen käynnistyy vasta, kun koko joukkue on saavuttanut tehtäväpisteen. 
 • Kilpailuun osallistuva pelaaja voi kuulua vain yhteen joukkueeseen.
 • Kilpailusuorituksen ajanotto päättyy, kun joukkueen hännänhuippukin on ylittänyt maaliviivan.
 • Kilpailurata on n. 5-6 km pituinen. Urheilujuomien nauttiminen matkan varrella on sallittua!
 • Kilpailun arvovaltaisilla, lahjomattomilla, huumorintajuttomilla ja heikkohermoisilla tuomareilla on täydet valtuudet keskeyttää joukkueen suoritus, tai innostua suorittamaan tehtävää joukkueen mukana.
 • Kukin osallistuja kilpailee omalla vastuullaan.

Ei rajoituksia ikärajan puolesta - nuorekas mieli ja vetreä fyysinen olemus riittävät täyttämään osallistujan kriteerit!

Tuomaristo suosittelee joukkueille myös erittäin vahvasti pukeutumaan erottuviin ja mielikuvituksellisiin joukkueasuihin, sillä niillä on ollut todistetusti positiivinen vaikutus kisaradan suorittamiseen. 

Majoitus kisaviikonlopun ajan

Jos teillä on ollut mietinnässä kaveri- tai työporukan mökkiviikonloppu, niin LumiREINOT on takuuvarma viikonloppu jolloin kannattaa lähteä reivaamaan, saatte aktiviteetit ja viihteen samassa paketissa. Himos keskusvaraamosta löydät hieman alle 400 erilaista mökkiä tai huvilaa, joista voitte valita sopivan juuri teidän porukalle! 

Tässä muutama majoitustärppi:

Mukavasti mökissä 84 €/hlö | sis. majoitus pe-su min. 4 hlölle ja liput Himos Areenalle perjantaina ja lauantaina | HUOM! Lisää "VAPAA VIESTI VARAUKSELLE"-kenttään kisajoukkueesi nimi ja henkilömäärä! 

Varaa tästä »

Tasokkaasti huvilassa 110 €/hlö | sis. majoitus pe-su min. 4 hlölle ja liput Himos Areenalle perjantaina ja lauantaina. Osassa huviloista myös ulkopore! | HUOM! Lisää "VAPAA VIESTI VARAUKSELLE"-kenttään kisajoukkueesi nimi ja henkilömäärä!

Varaa tästä »

Yhden yön majoitukset varattavissa vain puhelimitse tai sähköpostilla (himoslomat@himoslomat.fi) Kysy asiantuntevilta myyjiltämme mökkisuosituksia!

Varaa majoitus 24h ONLINE »


Lisätiedot ja varaukset:
Himos keskusvaraamo | 020 711 9200 | himoslomat@himoslomat.fi

Mökkimajoitus

Ilmoittautuminen kilpailuun

 • Joukkueen koko 4-6 hlöä
 • Jos varaat myös majoituksen, ilmoita joukkueesi samalla
 • Jos et majoitu, ilmoita joukkueesi nimi ja osallistujamäärä suoraan sähköpostilla himoslomat@himoslomat.fi
 • Osallistumismaksu maksetaan ennakkoon, lasku tulee joukkueen ilmoittaneelle sähköpostitse.

Kisamaksuportaat

11.1.2018 asti 38 €/hlö, jonka jälkeen 45 €/hlö.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 1.2.2018.

Tervetuloa osallistumaan talven hauskimpaan joukkuekilpailuun!

www.himoslomat.fi/lumireinot

Tapahtuma Facebookissa