MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

JÄMSÄN YRITTÄJÄJUHLA HIMOS AREENALLA

31.10.2017 / Blogi

Viime viikon lauantaina 28.10. Himos Areenalla järjestettiin Jämsän Yrittäjäjuhla. Juhlan teemana oli Suomi 100 -hengessä yhdessä tekeminen. Juhlassa jaettiin yrittäjäpalkinnot Jämsän Vuoden yrittäjälle, Jämsänkosken Vuoden yrittäjälle ja Vuoden naisyrittäjälle. Saimme iloksemme blogiimme vierailevaksi kirjoittajaksi Jämsän Yrittäjien puheenjohtajan Ari Haggrénin! Seuraavissa kappaleissa Haggrén kertoo yrittäjäjuhlan taustoja ja miten viime lauantainen juhla sujui.

Vuosittain Yrittäjäjuhlat ovat syksyisin koonneet yritykset yhteiseen, arvokkaaseen ja iloiseen tapahtumaan.  Tänä vuonna Jämsän alueen Yrittäjäjuhlaa vietettiin Himos Areenalla juhlavasti mutta myös iloisen rennosti. Kun lähdimme tapahtumaa suunnittelemaan, niin halusimme juhlistaa Suomi 100-vuotta –teemaa, niinpä sloganiksi päädyimme 100 vuotta yhdessä – myös tästä eteenpäin.

Juhlan ideoinnissa meillä oli seudun yrittäjäjärjestöjen lisäksi yhteistyökumppaneina Jämsän kaupunki, Kehittämisyhtiö Jämsek Oy sekä HimosLomien henkilökunta. Himos Areenan tilat, ohjelmamahdollisuudet, maistuva juhlaillallinen sekä pisteenä i:n päälle loistava artisti, Suvi Teräsniska, saatiin ammattimaisesti samaan juhlapakettiin. Ja yrittäjäthän ovat tunnetusti parkettien partaveitsiä!

Kaupunginjohtaja Ilkka Salminen avasi Yrittäjäjuhlan. Juhlapuhujana meillä oli Keski-Suomen yrittäjistä Tapu Holttinen.  Jämsän vuoden yrittäjinä palkittiin Jämsän Huvilarakentajat, Jämsänkosken vuoden yrittäjäpalkinnon sai Hierontakulma Päivi Nieminen. Vuoden yrittäjänainen oli kiropraktikko Anu Härmä-Hietavala. Lisäksi yrittäjänaiset muistivat juhlassa 50-vuoden yrittäjäurasta Marjatta Toivosta. Kyllä oli jälleen palkittavana monipuolisesti osaamista seudun eri yrittäjyydestä!

Olen toiminut Jämsän Yrittäjien puheenjohtajana nyt 8 vuotta ja totean jälleen, että olipa mukavat juhlat. Meidän yrittäjien näköiset, juhlatunnelmaa, muistoja, iloista yhdessäoloa, maistuvaa ruokaa, tutustumista, hyvää musiikkia ja mikä tärkeintä katsetta tulevaisuuteen – YHDESSÄ.

Jämsän yrittäjäjuhla
yrittäjäjuhla Himos Areenalla

Himos Areena juhlatilana

Himos Areenan monipuoliset ravintola-, kokous- ja esiintymistilat antavat mahdollisuuden mitä erilaisimpien tilaisuuksien järjestämiseen suurellekin yleisölle.

Himos Areena -aukiolla voi kokoustaa 220 henkilöä teatterimuodossa, lisäpaikkoja ala- ja yläkerrasta 200 hengelle. Videotykki ja kokoustekniikka ovat valmiina. Himos Areenalla voidaan järjestää myös minimessuja. Himos Areena soveltuu isompienkin ryhmien ruokailuun, mm. cocktail-ruokailu voidaan järjestää jopa 600 hengelle ja pöytäkattaus 300 hengelle.

Tärkeimmät faktat:

- ravintolapaikat 1200 hengelle
- kokoustilat 100-250 hengelle
- Areena-aukion istumapaikkoja seminaareissa 230 hengelle, lisäpaikkoja ala- ja yläkerrassa 200 hengelle
- Alakerta 1400 m² / yläkerta 400 m²
- Himos Areenan tekniikka

Jos olet kiinnostunut juhlien järjestämisestä Himos Areenalla, niin kysy lisää myyntipalvelustamme!


HimosLomat yritysmyynti

puh. 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi

 
Katso kuvat Himos Areenan juhlatilaisuuksista: