MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

HIMOSLOMAT BLOGI AVATTU!

27.10.2017 / Blogi


Tämä on Himos Keskusvaraamon blogi, jossa käsittelemme ajankohtaisia asioita Himoksella ja pyrimme tuomaan asiakkaille sekä lukijoille monella tapaa mielenkiintoista sisältöä! Monelle Himos on varmasti jo tuttu paikka, mutta yleisön joukossa on myös varmasti paljon ihmisiä, jotka eivät tiedä vielä kovin paljoa Himoksesta, joten pieni esittely lienee paikallaan!

Himos faktat

Himos on Jämsässä sijaitseva ympärivuotinen matkailukeskus. Himoksella sijaitsee laskettelukeskus Hiihtokeskus Himosvuori Oy sekä runsaasti ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia mökkejä, alueella on myös latuverkosto sekä moottorikelkkareittejä.

Kesällä Himoksella järjestetään useat festivaalit ja tapahtumia, joista tunnetuimmat ovat Himos Juhannus -festivaali ja Iskelmä Festivaali. Kesällä Himoksella voi harrastaa mm. golfia, mönkijäajeluja, melontaa, kalastusta, maastopyöräilyä, sauvakävelyä sekä patikointia. Lähiseudulla on tarjolla myös mm. värikuula-ammuntaa, koiravaljakkoajelua, ratsastusta ja kulttuuritapahtumia.


HimosLomat

HimosLomat Oy on Himoksen keskusvaraamo, joka tarjoaa majoitus-, ravintola-, kokous- ja safari- sekä ohjelmapalveluja.

Majoituskapasiteettimme Himoksella on vajaa 400 mökkiä ja huvilaa, sekä hieman alle 100 hotelli- ja motellihuonetta, yhteensä 3400 vuodepaikkaa. Vuosittain majoitamme Himoksella noin 330 000 - 350 000 asiakasta. Lisäksi Riihivuoren lomakylässä on 41 mökkiä, noin 280 vuodepaikkaa. Tutustu tarkemmin majoitustarjontaan »

HimosLomien Keskusvaraamon, mökkien ja huoneiden vastaanoton sekä Himos Safarit löydät Himos Centeristä osoitteesta Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä.

Himos sijaitsee keskellä Suomea!

Himos sijaitsee hyvien yhteyksien varrella keskellä Suomea 9-tien varressa. Himokselle pääsee helposti niin autolla, bussilla kuin junallakin.

Välimatkoja Himokselle:

Jämsä, 7 km
Jyväskylä, 55 km         
Tampere, 95 km         
Lahti, 115 km     
Kouvola, 190 km
Helsinki, 220 km   
Turku, 250 km
Vaasa, 280 km


Tervetuloa Himokselle!

 
HIMOS KESKUSVARAAMO 
Puhelin 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi