MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku

HIMOS AREENAN PIKKUJOULUKAUSI KÄYNNISTYI

10.11.2017 / Blogi

HIMOS AREENALLA BAILATAAN!

Himoksen yöelämän sydän, Himos Areena, on herännyt talvikauteen. Pikkujouluja riittää jokaiselle marras-joulukuun viikonlopulle ja bileillat jatkuvat kevääseen asti. Artistikattaus on jälleen todella monipuolinen. Marras-joulukuussa päästään esimerkiksi bailaamaan Antti Tuiskun, Popedan ja Jari Sillanpään tahtiin. Keväällä lavalle nousevat Suomen ykköskaartin artistit Jenni Vartiaisesta JVG:hen. Marraskuussa ja helmikuussa ovat myös luvassa huikeat Dance Weekendit, jolloin päästään nauttimaan niin kotimaisista kuin ulkomaisistakin ysärimusiikin huipuista.

Himos Areena bileet

Asiakkaiden lisäksi myös Himos Areenan henkilökunta on kääntänyt pikkujouluvaihteen päälle ja valmistautuu samalla innolla palvelemaan bileasiakkaita aina huhtikuun puoleen väliin saakka. Nappasimme hihasta Areenan henkilökunnan vakiokalustoon kuuluvaa Mika ”Söde” Myllylahtea ja kysyimme hänen mietteitään alkaneesta Areenan bilekaudesta.

Söde, millaiset ovat odotukset käynnistyvästä pikkujoulu- / bilekaudesta, millä mielellä henkilökunta kautta aloittelee?

Hyvät odotukset, totta kai! Ihmiset tulevat Areenalle bilettämään tarkoituksena pitää hauskaa ja siihen pyritään vastaamaan. Kauden alussa henkilökunta on intoa täynnä ja malttamattomina odotetaan, että päästään tekemään töitä.     

Mitä on odotettavissa tällä kaudella, tapahtuuko Areenalla jotakin erityistä?

Himos Areenalla pyritään entistä vahvemmin viihdyttämään asiakkaita ja se tapahtuu sitä kautta, että baarimikot pitävät tiskin takana hauskaa eli ”omia bileitä”. Kun henkilökunnalla on hauskaa, se heijastuu myös asiakkaisiin. Tämän huomaa siitä, että vaikka olisi ruuhkaakin, se ei aiheuta pahaa mieltä, vaan kaikki ovat hyvällä fiiliksellä.

Verrattuna viime vuoteen onko pikkujouluvarauksia enemmän vai vähemmän? 

Tämä pikkujoulukausi vaikuttaa vähän vilkkaammalta kuin edellinen. Perjantait ovat päivänä suositumpia. Pikkujouluissakin mennään todennäköisesti aika lailla artistivetoisesti eli katsotaan kuka esiintyy ja varataan pikkujoulut sen mukaan. Huippuviikonloppu on joulukuun ensimmäinen, jolloin perjantaina lauteilla on Lauri Tähkä ja lauantaina shown vetää Antti Tuisku. 

Himos Areena pikkujoulut

Onko tämän talven artistikattauksessa joku ylitse muiden?

Makuasioitahan nämä ovat, kuka tykkää mistäkin. Omasta mielestä ehdottomasti kovin on Antti Tuisku, joka vetää käsittämättömän hyvän keikan joka ikinen kerta! 

Entäpä mitä veikkaat kauden suosikkijuomaksi?

Aika tasaista menekki yleensä on, ei ole oikeastaan drinkeissäkään mitään selkeätä ykköstä. Pitkäaikaisia suosikkeja ovat Kelkka ja Valkovenäläinen, joita myydään aina, että ehkä niillä mennään taas.

Eroavatko pikkujouluasiakkaat ja ns. normaalin bileillan asiakkaat toisistaan?

No ei oikeastaan hirveästi eroa ole, samaa kohderyhmää kuitenkin kaikki. Ehkä pikkuisen asiallisempia ovat pikkujouluasiakkaat.

Himos Areena pikkujoulut

Millainen on tyypillinen työiltasi Himos Areenalla, vai onko sellaista?

Ei ole tyypillistä iltaa, jokainen ilta on omanlaisensa. Valmistavat työt tietysti menevät aika samaa rataa eli misaaminen, työpisteiden ja bäkkärin kuntoon laittamiset, lipunmyynnin katsominen avausvalmiiksi ym. Jos on tulossa ns. täysi ilta, jolloin baareja on auki viisi, tekemistä on aika lailla ennen kuin bilekansa päästetään sisälle.

Kun ovet avataan, alkaa täysi hulina, joka jatkuu oikeastaan sinne kolmeen saakka. Kotiin pääsee lähtemään illasta vähän riippuen neljän, puoli viiden välillä. Nukkumaan menen työyön päätteeksi yleensä kuuden maissa. Tähän rytmiin on jo tottunut, kun tätä työtä on pidempään tehnyt. 

Millainen on mielestäsi onnistunut Areenan bileilta?

Hyvä keikka, asiakkailla hauskaa eikä ole tappeluita. Näistä asioista tulee itselle hyvä mieli ja se taas heijastuu takaisin asiakkaisiin. Itse tykkään eniten, kun on talo täynnä, ihmisiä enemmän kuin pystyy näkemään ja työtä saa tehdä tiskin takana ihan tosissaan. Silloin pääsee melkeinpä flow-tilaan, jolloin vain nauttii tekemisestä! Esimerkiksi viime kaudella Haloo Helsingin keikkailta oli tällainen, se jäi mieleen erityisesti.

Millaiset terveiset haluat lähettää Areenalle juhlimaan tulevalle asiakkaalle?

Yleensä voisi todeta, että kohdelkaa baarimikkoja, kuten haluatte itseänne kohdeltavan eli niin kuin jo aikaisemmin sanoin, käytös heijastuu toisesta toiseen: kun sinulla on hauskaa, niin myös minulla on hauskaa ja kaikilla on onnistunut ilta. Ja tietysti: tervetuloa juhlimaan ja pitämään hauskaa Himos Areenalle!

Himos Areena bileet
Himos Areena bileet