MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku
17.11.2017 / Blogi

Mistä on onnistunut kokous tehty?

Onnistunut kokous on monesti onnenkauppaa tai ainakin siltä toisinaan tuntuu jutellessa kokousta varaavien henkilöiden kanssa. Vuosien varrella sekä kauhu- että ylistystarinoita eri puolilta Suomea kuunnelleena olen monesti pohtinut mitä ovat ne asiat, jotka tekevät kokouksesta lopulta onnistuneen. Koska hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, kerron tässä muutaman asian, jotka kannattaa huomioida seuraavaa kokouspaikkaa miettiessä.

Lue lisää: Mistä on onnistunut kokous tehty?

10.11.2017 / Blogi

Himos Areenan pikkujoulukausi käynnistyi

Himoksen yöelämän sydän, Himos Areena, on herännyt talvikauteen. Pikkujouluja riittää jokaiselle marras-joulukuun viikonlopulle ja bileillat jatkuvat kevääseen asti. Artistikattaus on jälleen todella monipuolinen. Marras-joulukuussa päästään esimerkiksi bailaamaan Antti Tuiskun, Popedan ja Jari Sillanpään tahtiin. Keväällä lavalle nousevat Suomen ykköskaartin artistit Jenni Vartiaisesta JVG:hen. Marraskuussa ja helmikuussa ovat myös luvassa huikeat Dance Weekendit, jolloin päästään nauttimaan niin kotimaisista kuin ulkomaisistakin ysärimusiikin huipuista.

Lue lisää: Himos Areenan pikkujoulukausi käynnistyi

31.10.2017 / Blogi

Jämsän Yrittäjäjuhla Himos Areenalla

Viime viikon lauantaina 28.10. Himos Areenalla järjestettiin Jämsän Yrittäjäjuhla. Juhlan teemana oli Suomi 100 -hengessä yhdessä tekeminen. Juhlassa jaettiin yrittäjäpalkinnot Jämsän Vuoden yrittäjälle, Jämsänkosken Vuoden yrittäjälle ja Vuoden naisyrittäjälle. Saimme iloksemme blogiimme vierailevaksi kirjoittajaksi Jämsän Yrittäjien puheenjohtajan Ari Haggrénin!

Lue lisää: Jämsän Yrittäjäjuhla Himos Areenalla

27.10.2017 / Blogi

HimosLomat blogi avattu!

Tämä on Himos Keskusvaraamon blogi, jossa käsittelemme ajankohtaisia asioita Himoksella ja pyrimme tuomaan asiakkaille sekä lukijoille monella tapaa mielenkiintoista sisältöä!

Lue lisää: HimosLomat blogi avattu!