KESÄTALVI
Syksy on luonnossa rentoutumisen aikaa parhaimmillaan
Mökkeile Himoksella!
Himos - lomaile ja nauti!
Majoitu ja nauti HimosLomasta
Safareilla vauhtia ja jännitystä
Himos Areenan huippuartistit
Hirvikartanon täpläkauriit

VARAA MAJOITUS ONLINE

Laajennettu Haku

Golfmajoitus Himoksella

Golfmajoitus Himos

Golfmajoitus ja green fee vain 89 €/hlö/vrk! Lue lisää »

TERVETULOA HIMOSLOMALLE!

HimosLomat HIMOS KESKUSVARAAMO
Puhelin 020 711 9200 
himoslomat@himoslomat.fi 
Länsi-Himoksentie 4, 42100 JÄMSÄ

INSTAGRAM @himoslomat

Ajankohtaista

Himos Golf

Viheriöt houkuttavat pelaamaan!

Syksy saapuu mutta Himoksen golfkentän griinit ovat loistokunnossa! Tervetuloa nauttimaan kuulaista päivistä harrastuksen parissa!

Katso caddiemasterin tiedot ja green fee »

Golf-majoituspaketit »

Himoksen pikkujoulut

Himoksen pikkujouluissa ilta käynnistyy täyttävällä pikkujouluruokailulla, jonka jälkeen tunnelma tiivistyy Himos Areenalla Suomen kovimpien artistien tahdissa!

Joulu Himoksella

Vietä kiireetön tunnelmallinen Joulu Himoksella!

Unohda arjen kiireet ja virittäydy jouluun tunnelmallisissa mökeissä tai tasokkaissa huviloissa.  Majoituksen yhteyteen kannattaa ostaa myös Joulun ruokailut, jotka nautiskelet kätevästi Ravintola Tuvassa.

Himos Areenan talvikausi julkaistu!

Areenan talvikauden esiintyjäkaarti on nyt netissä! Käy tsekkaamassa ensi talven huippunimet ja valmistaudu bailaamaan parhaassa seurassa.

Ohjelmisto »

Bileviikonloppu!

Varaa oma bileviikonloppusi kaveriporukalla! Kevään bileviikonloput kutsuvat nauttimaan mökkeilystä  koko viikonlopuksi. Bileviikonloppupakettiin sisältyy liput Himos Areenalle viihdeiltoina sekä majoitus perjantaista sunnuntaihin. Bileviikonloput vain alk. 84 €/hlö!

Areenan bileviikonloput »

Kokoukset Himoksella

Kokouspäivä Himoksella

Kokous- ja tykypäiväpaketit Himos keskusvaraamosta!
Kokouskeskus Koulun ja Himos Areenan tilat tarjoavat toimivat puitteet 4-220 hengen kokouksille ja seminaareille. Himos keskuvaraamosta varaat kerralla kätevästi myös taukokahvit ja ruokailut, sekä ohjeisohjelman kokouspäivääsi.

Katso lisää kokous- ja tykypäivistä »

Syksy Himoksella

Irtaudu arjesta ja nauti syksystä!

Luonto tarjoaa parhaintaan, lähde Himoksen maisemiin nauttimaan väriloistosta ja luonnon antimista. Majoitu lähellä luontoa, patikoi, kalasta, marjasta, sienestä, ulkoile tai vaan nauti elämästä! Luonnosta nauttii jokainen ja syksy on parhaimmillaan.

Melonta Himoksella

Lähde melomaan!

Tutustu keskisuomalaiseen maisemaan meloen - voit suunnata melontaretkelle esimerkiksi Päijänteelle, Jämsänjoelle tai Wanhan Witosen reitille! Vuokraa kanootit käyttöösi joko ilman opastusta tai asiantuntevan eräoppaan kera. Lue lisää »

Patikointi Himoksella

Patikkareitit Himoksella

Himoksen vaihtelevissa maastoissa kiertelevät patikointireitit houkuttelevat nauttimaan luonnosta! 4-15 kilometrin mittaiset, merkityt reitit tarjoavat maisemia sekä metsästä että Himosvuoren huipulta. Lisätietoja ja kartat saatavilla Himos Center vastaanotosta!

Himos Areena
nvestoi Himokselle! Himos Resort
Himos Safarit - seikkailuja ympäri vuoden!
Hirvikartano