KESÄTALVI
Himos - lomaile ja nauti!
Neste Oil Rally
Kevättalven aurinkoiset ulkoilupäivät
Majoitu ja nauti HimosLomasta
Hirvikartanon täpläkauriit

VARAA MAJOITUS ONLINE

Laajennettu Haku

Kesälomalla Himokselle!

Vuokraa mökki vaikka koko kesälomaksi tai lyhyemmäksi ajaksi. Jätä arki taakse ja tule mökille rentoutumaan ja nauttimaan kesästä!

Tai tule viettämään aktiivilomaa pyöräillen, golfaten, veneillen, kalastaen, pelaillen, uiden ym. mahdollisuuksia on paljon! Yhden päivän voi viettää myös lyhyen ajomatkan päässä olevassa Särkänniemessä tai Jyväskylässä shoppaillen.

Kesälomatarjous »

TERVETULOA HIMOSLOMALLE!


HimosLomat
HIMOS KESKUSVARAAMO

Puhelin 020 711 9200 
himoslomat@himoslomat.fi 
Länsi-Himoksentie 4, 42100 JÄMSÄ

Ajankohtaista

FinnMETKO European Enduro Championship 8. - 9.8.2015

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Jämsässä jälleen tapahtuu. 8.-9.8. kisaillaan Enduron EM- sarjan 3. ja SM-sarjan 4. osakilpailut. Tapahtuman virallinen aikataulu julkaistaan perjantaina 7.8. Onhan  majoituksesi tapahtumaan jo varattu vain 15-20 minuutin matkan päästä tapahtumapaikalta?

FinMETKO European Enduro Championship »

Golfkenttä kutsuu!

Himoksen 2-vuotias 18-väyläinen golfkenttä kutsuu pelaamaan upeisiin maisemiin. Tule viettämään kesäpäivää golfia pelaten. Majoitu mökissä golfkentän läheisyydessä ja pelaa päivät. Kannattaa hyödyntää mökkipelioikeus, jossa saat green feen puoleen hintaan!

Lisätietoja mökkipelioikeudesta »Himos Golf »

Himoksen kesä täynnä aktiviteetteja!

Tule viettämään kesälomaa Himokselle kalastellen, pelaten golfia, uiden tai vaan nautiskelemaan! Himos ja Jämsä tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Vuokraa vaikka soutuvene ja lähde katsomaan Patalahden maisemia. Jämsän liikennepuisto tarjoaa lapsille mukavaa tekemistä tai tee mökistä päiväreissu vaikka Särkänniemeen!

Katso muutkin käyntikohteet » Vuokraa vene »

Linkin Park Himoksella

Yhdysvaltalaisbändi Linkin Park esiintyy kesän päätteeksi Himoksella!
Maailman suosituimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuvan kalifornialaisyhtyeen The Hunting Party Tour saapuu Jämsän Himos Parkiin maanantaina 31. elokuuta.

Linkinparkhimospark.fi »

Majoitustarjous »

Kesämökki

Vuokramökki kuin oma mökki - itselle tai henkilöstön käyttöön

Vuokraa mökki tai huvila omaan tai yrityksen käyttöön muutamaksi kuukaudeksi tai koko vuodeksi. Voit myös vuokrata mökin järven rannalta ja vaihtaa sitten talviajaksi mökkiin läheltä rinteitä.

Pitkäaikainen mökkivuokraus

Himos Areena
nvestoi Himokselle! Himos Resort
Himos Safarit - seikkailuja ympäri vuoden!
Hirvikartano