MAJOITUS 24 ONLINE

Laajennettu Haku
04.01.2019 / Blogi

Kansainvälinen Himos

Uuden vuoden jälkeen koittavalle loppiaisviikolle venäläiset vieraat ovat tervetullut ja kaivattu vierasryhmä, kun kotimaiset lomailijat alkavat valmistautua jo arkeen. On hienoa huomata, ettei Jämsässä ole unohdettu venäläisiä asiakkaita. Venäläiset ovat vanhastaan olleet Suomeen tulevista matkailijaryhmistä suurin, eikä meillä ole vara hävittää heitä muiden Pohjoismaiden tarjotessa heille uusia mielenkiintoisia palveluita lähes yhtä helpon matkan päässä.

Lue lisää: Kansainvälinen Himos

28.11.2018 / Blogi

Joulu Himoksella tontun silmin

On pimeä jouluaaton aaton ilta. Harmaanuttuinen tonttu oli matkannut jo pitkän matkan Korvatunturilta. Hän oli saanut Joulupukilta erikoistehtävän. Tontun tehtävänä oli tutkia Joulupukin korviin kantautuneen huhun todenperäisyyttä. Useammalta taholta oli väitetty, että Himos on varsinainen joulumaa, jossa perheet, ystäväjoukot ja pariskunnat Suomesta ja ulkomailta viettävät ihanan joulunajan.

Lue lisää: Joulu Himoksella tontun silmin

03.10.2018 / Blogi

Karavaanari on kaikkien kaveri myös Iskelmäfestivaalilla

Vuodesta toiseen Iskelmäfestivaalin aikaan karavaanarialueet täyttyvät Himoksen viimeistä paikkaa myöden. Ja miksi eivät täyttyisi! Karavaanarielämän, Suomen kesän, hyvän musiikin ja samanhenkisten ihmisten kombo on sellainen, mikä saa ihmiset tulemaan Jämsään Himoksen Iskelmäfestivaaleille asuntoautolla tai -vaunulla. Iskelmäkaravaanareita saapuu Himokselle ympäri Suomen ja Iskelmäkeskiviikon ja -sunnuntain karavaanariletkat ovat tuttu näky muun muassa Keski-Suomen teillä.

Lue lisää: Karavaanari on kaikkien kaveri myös Iskelmäfestivaalilla

28.08.2018 / Blogi

Oktoberfest Himos – lederhoseneita, wurstia, olutta, musiikkia ja rentoa tunnelmaa

Kolmatta kertaa järjestettävä Oktoberfest Himos kokoaa taas Himos Parkiin railakasta menoa syksyynsä kaipaavat juhlijat, mukana on yritysryhmiä ja kaveriporukoita ympäri Suomen. Oktoberfest Himos järjestetään lämmitettävässä 1000-paikkaisessa teltassa Himos Parkissa. Tunnelmaa jättitelttaan tuovat Oktoberfest-henkiset koristelut, joista osa tuodaan Oktoberfestien alkulähteiltä Saksasta! Hulvattoman lisänsä tähän tuovat irtoviikset ja peruukit, lederhosenit ja dirndlit, joihin pukeutuvat rohkeasti sekä henkilökunta että moni asiakaskin.

Lue lisää: Oktoberfest Himos – lederhoseneita, wurstia, olutta, musiikkia ja rentoa tunnelmaa

12.07.2018 / Blogi

Jooga elämäntapana - ota käyttöösi joogan kokonaisvaltainen hyöty

Jooga on elämäntapa, joka tarjoaa monipuolisia työkaluja mielen, kehon sekä sielun hoitamiseen ja kehittämiseen. Me ihmiset olemme kaikesta samankaltaisuudesta huolimatta hyvin erilaisia, ja näin ollen myös joogalajeja on useita eri tyyppisiä. Voidaan ajatella, että kaikilla on yhteinen päämäärä johon on tarjolla monia eri polkuja.

Lue lisää: Jooga elämäntapana - ota käyttöösi joogan kokonaisvaltainen hyöty

07.06.2018 / Blogi

Suurpeli: Pohjoismaiden suurin paintballpeli

Lue lisää: Suurpeli: Pohjoismaiden suurin paintballpeli

24.05.2018 / Blogi

Vinkkilista patikointiretkelle

Lue lisää: Vinkkilista patikointiretkelle

19.05.2018 / Blogi

Miltä näyttää mönkijäsafari Himoksella?

Viime viikon keskiviikkona myyntipalvelu- ja markkinointiosastomme saivat kokea hieman erilaisen työpäivän. Kyseessä oli koulutuspäivä, mutta Himoksen monimuotoisen palvelutarjonnan keskellä se ei ollut ihan siitä perinteisimmästä päästä. Emme istuneet kokoustilassa katsellen powerpoint-esityksiä toisensa perään, vaan lähdimme mönkijäsafarille!

Lue lisää: Miltä näyttää mönkijäsafari Himoksella?

27.04.2018 / Blogi

Keskusvaraamon mökkihuollossa riittää hommia!

Lue lisää: Keskusvaraamon mökkihuollossa riittää hommia!

18.04.2018 / Blogi

Vappu Himoksella

Kevät tekee tuloaan ja ihana auringonpaiste sulattaa lumet myös Himokselta. Vielä on kuitenkin hetki aikaa fiilistellä talvea. Pakkaa ystävät, sukset, serpentiinit sekä kuohuvat mukaan ja ota suunta kohti Himosta!

Lue lisää: Vappu Himoksella

13.04.2018 / Blogi

Erotiikkatapahtuma Himoksella

Himo ja erotiikka nostavat kainon punan poskille. Ne ovat kuitenkin meille kaikille läheisiä ja tuttuja sanoja. Erotiikka on luonnollinen osa parisuhteen arkea, ja tekee arjen hetkistä osaltaan myös juhlan, jotakin tavallista tiistaita kimaltavamman. HimosLomien järjestämä Himo&Erotiikka -tapahtuma on helppo, pienen kynnyksen tapahtuma lisätä omaan parisuhteeseen ripaus erotiikkaa, ja samalla ottaa irtiotto arjesta.

Lue lisää: Erotiikkatapahtuma Himoksella

08.04.2018 / Blogi

Himoksella tapahtuu: stand up

Lue lisää: Himoksella tapahtuu: stand up

28.03.2018 / Blogi

Luova flow joogan avulla

Tällä kertaa blogitekstimme on joogaohjaaja Emilia Haljalan käsialaa. Haljala on yksi ensi kesän Namaste Himos -joogafestivaalin ohjaajista, ja pohtii kirjoituksessaan joogan ja luovan flown välistä yhteyttä.

Lue lisää: Luova flow joogan avulla

15.03.2018 / Blogi

Talvipäivät Himoksella

Lain mukaan työnantajalla on vastuu henkilöstön työympäristön parantamisesta aiheutuvista kustannuksista. Puhutaan TYKY-toiminnasta, eli työkykyä ylläpitävästä toiminnasta. Erilaiset virkistyspäivät niin talvella kuin kesällä ovat TYKYÄ parhaimmillaan. Lue miten tykypäivät sujuvat Himoksella!

Lue lisää: Talvipäivät Himoksella

01.03.2018 / Blogi

Himoksen uusi joogatapahtuma: Namaste Himos 20.-22.7.2018

Namaste Himos -joogafestivaali on uusin lisäys Himoksen monipuoliseen tapahtumakattaukseen. Kehon ja mielen hyvinvointiin, rauhoittumiseen ja rentoutukseen keskittyvälle kesäfestivaalille on tapahtuman isännän, Harry Uosukaisen mielestä ollut selkeä tilaus.

Lue lisää: Himoksen uusi joogatapahtuma: Namaste Himos 20.-22.7.2018

22.02.2018 / Blogi

Himoksella pilkitään pitkin talvea

Himos on historiansa aikana ollut suosionsa huipussa erilaisissa pilkkikilpailuissa. Sitten tuli vähän hiljaisempia vuosia, mutta nyt jälleen viime vuosien aikana on Himoksella järjestetty eri tasoisia pilkkikilpailuja parhaana talvikautena melkein joka viikonloppu.

Lue lisää: Himoksella pilkitään pitkin talvea

17.02.2018 / Blogi

Himoksen hiihtoladut huippukunnossa

Himoksella koko latuverkosto on nyt huippukunnossa, kiitos runsaiden lumisateiden. Viime aikojen lumisateet ovat edesauttaneet jo entuudestaan tyydyttävässä kunnossa olevaa latuverkostoa. Lisäksi tykkilumilatu tehtiin jo ensimmäisillä pakkasilla. Tykkilumen latu on noin kilometrin mittainen lenkki, jolla sivakoidaan varmasti vielä vappunakin. Tykkilumilatu on ihan Himoksen keskustassa, joten sinne on helppo tulla mökkikylästä.

Lue lisää: Himoksen hiihtoladut huippukunnossa

07.02.2018 / Blogi

LumiREINOT kisattiin humoristisella fiiliksellä Himoksella!

LumiREINOT kilpailtiin viime lauantaina Himoksella pikku pakkasessa, lumisissa maisemissa ja auringonpaisteessa. Puitteet hellivät kilpailijoita, puhumattakaan kilpailun rennosta ja humoristisesta fiiliksestä! Kilpailun kruunasi Himos Safarin kehittämät hauskat rastitehtävät, joita oli 6 km matkan varrella kahdeksan kappaletta.

Lue lisää: LumiREINOT kisattiin humoristisella fiiliksellä Himoksella!

26.01.2018 / Blogi

Mökkiviikonloppu Himoksella

Saimme blogiimme vierailijakirjoittajiksi tällä kertaa Legends Club:in, jotka olivat viime viikonloppuna viettämässä mökkiviikonloppua Himoksella. Lue miten kaveriporukan viikonloppu sujui!

Lue lisää: Mökkiviikonloppu Himoksella

21.01.2018 / Blogi

Matkamessut 2018

Tämän vuoden matkamessuilla HimosLomat oli mukana yhteisosastolla Western Lake Land, jossa mukana oli Jyväskylä, Lahti sekä Tampere. Yhteisosasto kuvaa hyvin tämän hetken matkailua, eritoten kansainvälisten asiakkaiden osalta. On hienoa, että yhteistyötä löytyy yli maakuntarajojen matkailun tuotteistamisessa. Tästä yksi osoitus on yhteisosasto matkamessuilla, mutta tietenkin yhteistyötä on monella muullakin tapaa.

Lue lisää: Matkamessut 2018

05.01.2018 / Blogi

Lasten talvi Himoksella

Koko perhe viihtyy siellä missä lapsilla on mukavaa, näin se varmaan menee useimmissa perheissä. Vaikeinta on löytää yhteistä tekemistä, jos perheeseen kuuluu sekä teini-ikäisiä että pienempiä lapsia. Usein ratkaisu on hiihtokeskus tai lomakohde, jossa on palveluja monen ikäiselle ja monipuolisesti, läpi vuoden.

Lue lisää: Lasten talvi Himoksella

28.12.2017 / Blogi

Uusi vuosi Himoksella

Vuodenvaihteen odottava tunnelma on aistittavissa jo vastaanotossa, kun juhlijoita alkaa virrata Himokselle. Uuden vuoden mökkilomalle on tulijoita sekä Suomesta että rajojen ulkopuolelta ja mukaan mahtuu niin perheitä kuin bilehileitäkin. Kaikille yhteistä on iloinen juhlamieli, joka kohoaa huippuunsa, kun raketit paukkuvat ja maljat kohotetaan vanhan vuoden vaihtuessa uuteen!

Lue lisää: Uusi vuosi Himoksella

17.12.2017 / Blogi

Joulu Himoksella

Lue lisää: Joulu Himoksella

05.12.2017 / Blogi

Savusaunan lumoavat löylyt

Savusauna, sauna joka tunnetaan Karjalassa ja Venäjällä myös nimellä ’’musta sauna/"чёрная баня" on perinteinen saunatyyppi, joista vanhimmat piirrustukset ovat Suomessa vuodelta 1699. Nykyään savusaunat ovat melko harvinaisia. Himoksella on haluttu säilyttää suomalaista perinnettä ja Himoksen 20 hengen savusaunaa on lämmitetty jo 20 vuotta. Savusaunan lämmittämisestä huolehtii Saunamajuri joka takaa saunojille monen vuoden kokemuksella joka kerta ikimuistoiset löylyt.

Lue lisää: Savusaunan lumoavat löylyt

02.12.2017 / Blogi

Lauri Tähkä Himos Areenalla

Oli todella hienoa, että saimme haastatella HimosLomien blogiin Lauri Tähkää, joka ei ole antanut haastatteluja puoleen vuoteen kovan keikkatahtinsa vuoksi. Lauri tähkä on esiintynyt Himos Areenalla ja Himos festareilla viimeisen 10 vuoden aikana arvionsa mukaan noin 30 – 40 kertaa, joten yhteistyö on ollut pitkä ja antoisa molemmin puolin. Sen vuoksi hän päättikin, että tekee nyt poikkeuksen haastattelujen osalta ja saimme viettää mukavan juttutuokion bäkkärillä ennen perjantai-illan keikkaa.

Lue lisää: Lauri Tähkä Himos Areenalla

24.11.2017 / Blogi

LumiREINOT tulee jälleen!

Himoksella helmikuu avataan aktiivisissa merkeissä, kun 3.2.2018 kisataan Himoksen historian toiset LumiREINOT! LumiREINOT on huumorilla ja rennolla otteella käytävä joukkuekilpailu Himoksella. Kilpailussa kuljetaan n. 5-6 km pituinen kisarata REINO- tai AINO-tossuissa 4-6 hengen joukkueissa! Radan varrella joukkueen tulee suoriutua kaikista eteen tulevista esteistä, jotka vaativat sekä päättelykykyä että taitoa... Suoritukset kellotetaan, ja nopeimmin radasta suoriutuva joukkue nappaa itselleen himoitun LumiREINOT-pokaalin!

Lue lisää: LumiREINOT tulee jälleen!

17.11.2017 / Blogi

Mistä on onnistunut kokous tehty?

Onnistunut kokous on monesti onnenkauppaa tai ainakin siltä toisinaan tuntuu jutellessa kokousta varaavien henkilöiden kanssa. Vuosien varrella sekä kauhu- että ylistystarinoita eri puolilta Suomea kuunnelleena olen monesti pohtinut mitä ovat ne asiat, jotka tekevät kokouksesta lopulta onnistuneen. Koska hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, kerron tässä muutaman asian, jotka kannattaa huomioida seuraavaa kokouspaikkaa miettiessä.

Lue lisää: Mistä on onnistunut kokous tehty?

10.11.2017 / Blogi

Himos Areenan pikkujoulukausi käynnistyi

Himoksen yöelämän sydän, Himos Areena, on herännyt talvikauteen. Pikkujouluja riittää jokaiselle marras-joulukuun viikonlopulle ja bileillat jatkuvat kevääseen asti. Artistikattaus on jälleen todella monipuolinen. Marras-joulukuussa päästään esimerkiksi bailaamaan Antti Tuiskun, Popedan ja Jari Sillanpään tahtiin. Keväällä lavalle nousevat Suomen ykköskaartin artistit Jenni Vartiaisesta JVG:hen. Marraskuussa ja helmikuussa ovat myös luvassa huikeat Dance Weekendit, jolloin päästään nauttimaan niin kotimaisista kuin ulkomaisistakin ysärimusiikin huipuista.

Lue lisää: Himos Areenan pikkujoulukausi käynnistyi

31.10.2017 / Blogi

Jämsän Yrittäjäjuhla Himos Areenalla

Viime viikon lauantaina 28.10. Himos Areenalla järjestettiin Jämsän Yrittäjäjuhla. Juhlan teemana oli Suomi 100 -hengessä yhdessä tekeminen. Juhlassa jaettiin yrittäjäpalkinnot Jämsän Vuoden yrittäjälle, Jämsänkosken Vuoden yrittäjälle ja Vuoden naisyrittäjälle. Saimme iloksemme blogiimme vierailevaksi kirjoittajaksi Jämsän Yrittäjien puheenjohtajan Ari Haggrénin!

Lue lisää: Jämsän Yrittäjäjuhla Himos Areenalla

27.10.2017 / Blogi

HimosLomat blogi avattu!

Tämä on Himos Keskusvaraamon blogi, jossa käsittelemme ajankohtaisia asioita Himoksella ja pyrimme tuomaan asiakkaille sekä lukijoille monella tapaa mielenkiintoista sisältöä!

Lue lisää: HimosLomat blogi avattu!